Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Processoperatörer sökes till kund i Huskvarna jobb i Jönköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Processoperatörer sökes till kund i Huskvarna på Uniflex

Processoperatörer sökes till kund i Huskvarna

Uniflex Jönköping, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Just nu söker vi 2 st erfarna processoperatörer till vår kund Carlfors Bruk AB. Du kommer ingå i ett arbetslag på fyra personer som delar på olika arbetsuppgifter vilket innebär att man driver våra processer och roterar på arbetsstationerna. Arbetet sker under stor frihet, därför söker vi personer med stort ansvarstagande. Vi söker dig som är bra på att ha många bollar i luften samtidigt är duktig på att organisera ditt arbete och mycket noggrann. Arbetstider: Under upplärning, dagtid 6.00-15.00 sedan 2-skift. Schemat ligger som ett 12 dagars arbetspass, följt av en 9 dagar lång ledighet. Arbetstid 6.00-14.00 eller 13.30-21.30.

Personliga egenskaper
Kvalifikationer: Har du tidigare arbetat med processindustri eller liknande arbete så ser vi detta som en stor fördel. Det krävs ett tekniskt kunnande och förståelse av processer. Meriterande är om du har traverskort och erfarenhet av detta men det är inget krav. Krav: Truckkort Van datoranvändare Behärskar svenska i tal och skrift Bil + Körkort då det går dåliga bussförbindelser


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55090