Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Processoperatör till Silex i Järfälla jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Processoperatör till Silex i Järfälla på StudentConsulting

Processoperatör till Silex i Järfälla

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Har du ett tekniskt intresse och söker en roll som processoperatör? Är du noggrann, stresstålig och prestigelös? Då kanske den här tjänsten är rätt för dig!

Information om uppdraget:

Som processoperatör på Silex kommer du ansvara för flera olika tillverkningssteg med olika utrustningar i renrumsmiljö. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att ta fram relevant material som krävs för produktionen, medverka och utföra underhåll av processutrustning och bidra med förbättringsarbete för fabriken. Du kommer att producera utifrån givna instruktioner och arbeta enligt Silexs kontrollsystem, vilket kräver att du kan planera och organisera ditt arbete.

Det finns fem olika skift-tider och olika avdelningar. Du kommer att tillhöra en avdelning och jobba i ett mindre team. Arbetstiderna för de olika skiften är lagda enligt nedan. Ange gärna i din ansökan vilken eller vilka skift du är intresserad av.

Dag: mån-tors 06:50-14:45, fre 06:50-13:30
Kväll: mån-tors 14:30-23:15
Natt: mån-tors 23:00-07:00
Helgskift: fre 13:15-23:30, lör-sön 07:00-19:00
Helg-nattskift: fre 23:15-07:00, lör-sön 18:45-07:00

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Studentconsulting sköter rekryteringsprocessen och därefter blir du anställd direkt hos Silex. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tjänsterna startar så fort vi hittar rätt kandidater. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är självgående och mycket noggrann i ditt arbete. Du kommer behöva lösa problem på egen hand och vara flexibel, effektiv och uppmärksam. I ditt arbete kommer du ofta ha flera processer igång samtidigt vilket innebär att du bör ha en god förmåga att prioritera och planera. Vi ser även gärna att du har någon form av tekniskt intresse och att du ser långsiktigt på denna tjänst!

Tjänsten kräver utmärkta kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift. Då du kommer arbeta mycket i datormiljö ska du också kunna hantera de vanligaste programmen i Windows.

Om arbetsgivaren:

Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 900 Mkr och har 300 anställda.

Med ett 80-talet kunder världen över tillhör Silex Microsystems en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Bolaget har huvudkontor och fabrik i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex Microsystems är certifierade mot ISO9001.

Sökord: MEMS, Microsystems, Teknik, Processoperatör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59861