Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Processoperatör till Reviva Plastics job in Vetlanda at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Processoperatör till Reviva Plastics på Uniflex

Processoperatör till Reviva Plastics

Uniflex Vetlanda, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Reviva Plastics AB har en lång erfarenhet av återvinning av plast. Företaget hanterar hela kedjan från insamling till produktion av ny råvara. Företaget utökar nu sin verksamhet och efterfrågar mer personal. Vi söker därför dig som vill jobba som Processoperatör på Reviva Plastics i Korsberga. Om tjänsten: Har du jobbat som processoperatör eller kanske maskinoperatör tidigare? Vill du kanske också ha ett nytt spännande jobb där du har möjlighet att utveckla din kompetens som processoperatör? Sök då tjänsten hos Reviva Plastics idag! Som processoperatör kommer du att vara en viktig del produktionen. Arbetet kommer bland annat att innebära övervakning av maskiner, felsökningar, förse maskiner med material och utlastning. Du kommer att jobba i team tillsammans med andra från råvara till ny produkt. Arbetstider: Kontinuerligt 3-skift, dvs helgarbete 2 av 5 veckor Start: Omgående. Krav för tjänsten: •Körkort •Fullständigt gymnasiebetyg. • Behärskar svenska i tal och skrift. •Kan jobba 3-skift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är arbetsvillig, serviceinriktad och flexibel. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av industriarbete eller är van vid hantering av maskiner. Som person är du arbetsam, noggrann och lösningsorienterad. Andra kanske skulle beskriva dig som händig och du tycker om det praktiska arbetet. Meriterande är om du har truckkort samt kranvana. Du kommer till en början vara anställd hos Uniflex och arbeta som konsult hos Reviva Recycling AB, men med möjlighet till övertag på sikt. Vill du bli en del av ett växande företag och bidra till deras produktion? Ansök redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Processoperatör till Reviva Plastics
Uniflex Vetlanda Heltidsanställd
Lernia söker industripersonal till Hydro i Vetlanda!
Lernia Jönköpings län - Vetlanda Heltidsanställd
Ej angett
Truckförare och vill jobba extra på kvällar?
StudentConsulting Kronobergs län - Växjö Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54495