Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Processoperatör till Norrtälje jobb i Norrtälje på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Processoperatör till Norrtälje på StudentConsulting

Processoperatör till Norrtälje

StudentConsulting Norrtälje, Stockholms län Heltid
Har du ett tekniskt intresse och söker en spännande roll som processoperatör hos NOTE? Är du noggrann, självständig och metodiskt lagd? Då kan du vara den personen vi söker!

Information om uppdraget:

Som processoperatör ute hos vår kund kommer du ansvara för olika tillverkningssteg i ett flertal olika specialutrustningar i renrumsmiljö inom mikroelektronik. Du kommer bland annat utföra avancerad styrning av maskiner, avsyningar med mikroskop, förbereda rätt material som krävs för produktionen och även delta i förbättringsarbetet på avdelningen. Du kommer arbeta självständigt och ha flera processer igång samtidigt, därför krävs det att du är en person som har en god förmåga att prioritera och vara flexibel.

Arbetstiderna är i dagsläget dagtid kl. 7-16 med möjlighet till viss flex. Framåt kan olika skiftpass även bli aktuellt.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer att vara uthyrd till vår kund. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat, så tveka inte att söka redan idag. NOTE jobbar långsiktigt, med en modern personalpolitik och med goda utvecklingsmöjligheter!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är självgående och mycket noggrann i ditt arbete. Du bör även vara en person som har lätt för att lära och som drivs av att lära sig nya saker samt visar framfötterna. Vidare bör du också ha ett tekniskt intresse och även gärna någon form av teknisk utbildning eller tidigare erfarenhet inom ämnet.

En god datavana och goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, detta på grund av att du kommer arbeta en hel del i olika IT-miljöer kring spårbarhet och produktionsplanering och även i Officepaketet.

Sökord: Teknik, Produktion, Process, NOTE, Processoperatör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59402