Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Processoperatör till Norrmejerier jobb i Umeå på MaintMaster

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Processoperatör till Norrmejerier på MaintMaster

Processoperatör till Norrmejerier

MaintMaster Umeå, Västerbottens län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du en nyfiken person som gillar att jobba i team? Är du intresserad av att arbeta med tekniska moment och trivs med ett strukturerat arbete? Är du flexibel och vill jobba i skift? Då kan detta vara tjänsten för dig! 

Vi är på jakt efter en noggrann och ambitiös medarbetare som vill arbeta som konsult på vårt kundföretag Norrmejerier på Ersboda, Umeå.  
Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till kraven. 


ansvarsområde.

Som processoperatör utför du löpande olika kontroller och analyser i processen. Administrativa uppgifter i form av dokumentation ingår i arbetet. Rollen kräver att du tar eget ansvar samt att du deltar i förbättringsarbetet och de dagliga styrningar som sker på avdelningen. Tillsammans med kollegor utför du förebyggande underhåll samt inrapporteringar i olika system. I uppdraget utgör hygien- och rengöringsarbete en betydande del av arbetsuppgifterna. Du ansvarar för att säkerställa att den produkt du levererar vidare matchar de krav som ställs. 


arbetstider.

Arbetstiderna är skiftarbete uppdelat i fem skift, där helg och nattarbete ingår. Tjänstens omfattning är heltid (visstid i 6 mån) med start omgående och möjlighet till tillsvidare.


kvalifikationer.

Vi söker dig med stort intresse för teknik. Arbetet kräver ett flexibelt arbetssätt med hög noggrannhet samtidigt som du är bekväm med att fatta snabba beslut under tidspress.

Du har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt med en positiv inställning till de utmaningar som arbetet på en processavdelning innebär.

Vidare har du ett stort engagemang, är nyfiken och har en vilja att utveckla arbetet på avdelningen tillsammans med kollegor och produktionsledare.

Meriterande är om du tidigare arbetat med processarbete inom industri eller mejeri, samt om du har goda kunskaper om hygienregler kopplat till livsmedel. Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år. Meriterande är om du har truckkort.


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Daniel Kimdal, Konsultchef / [ Email address blocked ]
Li Westman, Konsultchef / [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201359476