Jobbet Processoperatör Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Processoperatör Stockholm publicerad av Randstad AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Är du ute efter ett arbete där personlighet väger tyngre än branscherfarenhet? Skulle du beskriva dig själv som kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarsfull? Då har vi det rätta uppdraget för dig!


Arbetsbeskrivning
Randstad söker nu en processoperatör till ett expansivt och innovativt läkemedelsföretag i centrala Stockholm med start omgående. Som processoperatör arbetar du i produktionen av läkemedel och har en meningsfull uppgift som bidrar till att förbättra patienters hälsa och livskvalitet över hela världen.

Arbetstiderna på det här uppdraget är tvåskift; varannan vecka dag och varannan vecka kväll


 • Förbereda material till processer.
 • Bereda, blanda och filtrera produkter.
 • Dokumentera ditt utförda arbete i protokoll samt uppdatera arbetsrutiner i instruktioner. Du kommer att arbeta i renrumskläder i sterila rum för att skydda produkten från mikroorganismer.
 • Utföra rengöring, sanering av utrustning, varor och lokaler
 • Följa instruktioner och metoder för tillverkning
 • Följa GMP- och myndighetskrav samt arbetsmiljöregler
 • Dokumentera egna utförda arbetsmoment
 • Rapportera avvikelser till arbetsledaren
 • Du kommer att arbeta som processoperatör och ha stort ansvar över att produktionen löper på som den ska. Du sköter maskinerna som till stor del är automatiserade men även manuellt arbete krävs. Vissa tunga lyft kan förekomma.Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.Kvalifikationer
  Vi söker dig som har ett stort personligt driv och är inte rädd för att lösa svåra uppgifter på egen hand. Du är en person med kvalitets- och ansvarskänsla och löser uppgifter noggrant tillsammans med ditt team.Kraven för tjänsten är:
 • God fysik, då vissa av arbetsmomenten är tunga
 • Tala, skriva och förstå svenska obehindrat
 • Erfarenhet av tillverknings
 • Minst 5-10 års erfarenhet inom livsmedels- och/eller läkemedelstillverkning
 • Kunskaper om aseptisk arbetsteknik och GMP
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2019-07-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Jennie Roxström jennie.roxstrom@randstad.se samt Linda Nyström linda.nystrom@randstrom@randstad.se

Referens

201230332

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till