Jobbet Processoperatör sökes till kemisk produktion i Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Processoperatör sökes till kemisk produktion i Uppsala publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Om företaget 

Vi söker en processoperatör inom kemisk produktion till vår kund i Uppsala. Företaget 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär att producera företagets produkt i certifierade processteg i enlighet med GMP-standard. Du kommer att arbeta med drift och övervakning av processutrustning och processteg utifrån styrande dokument för API-tillverkning av kemiska produkter. Vidare kommer du att rapportera och skriva avvikelser samt rengöra processteg och lokaler, beställa reparationer och utföra funktionskontroller och underhållsarbete.

Du kommer även sköta driften av företagets reningsanläggning, vilket innebär driftövervakning, beredning av kemikalier, godsmottagning, provtagning, rengöring och bortforsling av restprodukter.

Arbete med ständiga förbättringar enligt Lean ingår också. 

Vem söker vi? 

Vi söker dig som har en 3-årig gymnasieutbildning med teknisk inriktning; alternativt flerårig erfarenhet av liknande, relevant produktion. Datorvana. Kunna uttrycka sig väl i det svenska språket i både i tal o skrift. Kunna tillgodogöra sig utbildning och dokumentation på engelska i tal och skrift.

Som person är du resultatorienterad där du levererar i tid, med god kvalité  och enligt gällande föreskrifter.  Vidare är du proaktiv där du tar egna initiativ och visar engagemang. Vi tror även att du är en person som är öppen för förändring och är nytänkande, du ser möjligheter! Det är också viktigt att du har en god samarbetsförmåga där du respekterar olikheter och bidrar till gruppen med gott humör och samarbete. 


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Vi erbjuder dig 6 månaders visstidsanställning med goda chanser till tillsvidareanställning. 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Tjänsten är inledningsvis förlagd på dagtid men kan komma att bli 2 -skift. 

Vi genomför urval och intervjuer löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdagen. Stämmer profilen in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
 

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

56265

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till