Jobbet Processledare till Dentsply Sirona har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Processledare till Dentsply Sirona publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du motiverad att driva ständiga förbättringsprojekt i tvärfunktionella och globala samarbeten? Har du en teknisk bakgrund med kompetens inom förvaltning av produktionsprocesser? Vill du vara del av ett framgångsrikt globalt företag vars medicintekniska produkter gör skillnad på riktigt? Dentsply Sirona rekryterar nu en Processledare till avdelningen Production Technology. Tjänsten kommer att starta omgående efter överenskommelse och vara baserad i Mölndal. Rekryteringsprocessen tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan. Om tjänsten inte är rätt för just dig, tipsa gärna ditt nätverk eller någon du tror skulle vara en bättre match!

Om tjänsten
Som Processledare förväntas du att agera kravställare, mottagare och förvaltare av produktionsprocesser. Tjänsten är baserad i Mölndal och kommer att rapportera till Head of Production Technology.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är att;
• Stötta produktionen så att kortsiktiga och långsiktiga produktionsmål uppfylls.
• Driva förbättringsprojekt inom produktionen.
• Deltaga i produkt-, process- & maskinprojekt inom produktionen
• Ansvara för processens livscykel.

Vem är du?
För att ha rätt förutsättningar in i tjänsten som Processledare ser vi gärna att du har en akademisk examen inom mekanik-/automation-/elteknik eller motsvarande. Dina tidigare arbetslivserfarenheter har gett dig bred kompetens inom förvaltning av produktionsprocesser – dvs leda förbättringsarbete, uppföljning av KPI:er och kravställning av ny utrustning samt erfarenhet av Lean Production/Six Sigma, DFM och Minitab. Kunskaper inom PDMLink och Movex är meriterande.

För att vara framgångsrik i tjänsten gillar du att samarbeta tvärfunktionellt, lokalt som globalt, med kollegor och externa leverantörer tillsammans med ett stort fokus att driva ständiga förbättringsprojekt från start mot givna mål. Som person är du positiv, förändringsbenägen, organiserad, lösningsorienterad och en analytisk doer med starka kommunikativa och sociala färdigheter – flytande på svenska och engelska.

Om verksamheten
https://www.dentsplysirona.com/sv-se


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Poolia Life Sciences ansvariga rekryteringskonsulter Martin Kurzwelly och Jenny Lundkvist.

Referens

55867

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till