Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Processkoordinator till storbank jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Processkoordinator till storbank på Academic Work

Processkoordinator till storbank

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Driva, leda och utveckla kan komma att bli ansvarsområden för din kommade roll som processkoordinator till en av Sveriges storbanker. Har du ett brinnande intresse för IT samt service och vill ha den avgörande spindeln-i-nätet-funktion hos ett bolag som gör skillnad för människor, är detta tjänsten för dig!


Om tjänsten
Vår kund har i mer än 160 år erbjudit männsikor ekonomisk trygghet. Här kommer du till ett företag som bidrar till ett hållbart värdesskapande som siktar på att vara det ledande pensionsbolaget på marknaden. De söker du dig som vill ta dig an nya utmaningar som processkoordinator.

I rollen kommer du vara spindeln i nätet mellan verksamheten och IT, och sköter kontakt med såväl chefer som beställare och tekniker. Det är en varierande roll där du både hanterar det reaktiv inom Incident Management, det proaktiva inom Problem Management och även arbetar med processutveckling och effektiviserar processerna med ett stort fokus på användarvänlighet. Arbetet med processutveckling sker agilt och du arbetar nära många olika intressenter, tex Service Desk, Service Now teamet, Digital arbetsplats.

Du erbjuds

* En gedigen upplärning av kompetenta kollegor
* En arbetsplats som utvecklar och stöttar sina kollegor

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är en prestigelös lagspelare och har arbetat minst ett par år med liknande arbetsuppgifter. Som person är du tydlig och rak i din kommunikation och drivs att skapa fungerande processer. För att vara framgångsrik i denna roll trivs du i en komplex yrkesroll, där du kan se och känna dig trygg i att det finns mycket gråzoner och bibehålla ett lugn i stressade situationer. Du är strukturerad, ansvarstagande och har förmågan att skapa och förmedla en helhetsbild och kan planera och prioritera utifrån den.

Arbetsuppgifterna ställer stora krav på att kunna driva, planera och strukturera sitt arbete. I rollen arbetar du tillsammans med övriga intressenter mot gemensamma mål, och förmår att justera planer om mål och förutsättningar förändras. Då rollen innebär mycket samarbete och stötta kollegor bör du ha god samarbets- och kommunikationsförmåga, och vara pedagogisk.

För att vara framgångsrik i denna roll trivs du i en komplex yrkesroll, där du kan se och känna dig trygg i att det finns mycket gråzoner och bibehålla ett lugn i stressade situationer. Du är strukturerad, ansvarstagande och har förmågan att skapa och förmedla en helhetsbild och kan planera och prioritera utifrån den.

Arbetsuppgifterna kan exempelvis vara:

* Driva olika aktiviteter inom Incident- och Problem processer
* Leda mellan verksamhet och IT-tekniker för att förhindra incidenter
* Processutveckling

Vi söker dig som

* Har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis projektledning/ IT, alternativt dig som har kunskap och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* Har erfarenhet av att driva och leda andra i arbetet mot uppsatta mål
* Har en bred erfarenhet av koordinering, planering och administrera uppgifter
* Har erfarenhet av att arbeta agilt
* Flytande kunskaper i såväl tal som skrift i både svenska och engelska då båda språken används i rollen

Meriterande:

* Arbetat i en operativ IT-verksamhet
* Du är ITIL-certifierad

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: 6 månader med god chans till förlägning
* Placering: Stadshagen, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060882-SE