Jobbet Processkoordinator till spännande bolag centralt i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Processkoordinator till spännande bolag centralt i Stockholm publicerad av Wise IT

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

I rollen som processkoordinator kommer du arbeta med koordinering och incidenthantering i fina lokaler på Kungsholmen hos ett välkänt företag. Du kommer agera kontaktyta mellan verksamheten och IT-tekniker för att lösa incidenter på bästa sätt. Har du erfarenhet inom ITIL och tidigare arbetat med IT support kan just du vara den vi söker!

Din vardag

Som processkoordinator ansvarar du för det operationella genomförandet av processaktiviteter såsom uppföljning, planering, införande av ändringar och releaser i bolagets IT-miljöer. Du kommer arbeta med att se över processer och skapa struktur för att få enheterna inom IT att samarbeta väl. Du agerar kontaktyta mellan verksamheten och IT-tekniker för att lösa incidenter på bästa sätt. Du kommer även att driva aktiviteter inom incident-processen. Uppföljning av att de levererar enligt avtalade Service Level Agreements. Koordinering av major incident genom att leda task force för att minimera störningar i IT-driften, samt hitta permanenta lösningar till återkommande fel inom problem-processer. Arbetet innebär mycket kontakt med övriga IT-team och tredje parts leverantörer.

Vem är du?

Nu letar vi efter dig med erfarenhet av ITIL, du som är tydlig i din kommunikation och drivs av att skapa fungerande processer. Idag kanske du arbetar som supporttekniker och vill ta klivet in i nästa roll, eller så har du erfarenhet från en operativ IT-verksamhet sedan tidigare och letar efter nästa utmaning. För att vara framgångsrik i denna roll är du ansvarstagande och har förmågan att skapa och förmedla en helhetsbild av bolaget och kan planera och prioritera efter denna.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen - i ditt nästa steg.

Referens

wiseitse98

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till