Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Processjurist till Sileo Kapital jobb i Göteborg på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Processjurist till Sileo Kapital på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Processjurist till Sileo Kapital

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


Om Sileo Kapital

Sileo Kapital grundades 2012 och är en del av norska börsnoterade B2Holdingkoncernen. På Sileo förvärvar och inkasserar vi portföljer med förfallna konsumentfordringar (NPL). Under Legalis Inkasso bedriver vi inkassoverksamhet för externa klienters räkning och sedan 2019 hanterar vi också fordringsportföljer som samägs med strategiska samarbetspartners.

Även om vi är ett relativt ungt företag har vi varit i stark tillväxt under våra första år och är en etablerad och välrenommerad aktör på NPL-marknaden. Idag finns B2 Holding representerade i 22 europeiska länder och har över 2500 anställda i koncernen. Med fokus på varje kunds situation är målet att hjälpa kunderna att bli skuldfria. För oss är det viktigt att vara en god kraft i vår bransch och bidra till hållbar utveckling för både samhälle och individ.Arbetsbeskrivning

Som processjurist hos oss kommer du att arbeta i ett team tillsammans med en annan processjurist och rapportera till vår COO. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära självständig processföring vilket innefattar att du upprättar stämningsansökningar, utreder bestridanden, har kontakt med motparter och domstol samt företräder företaget och i vissa fall klienter vid muntlig förberedelse och huvudförhandling i domstolen. Du kommer även att vid behov utbilda bolagets anställda inom området och stötta organisationen i rättsliga frågor.Vem är du?

Vi söker dig med avslutad juristexamen och med stort intresse för processföring. Vi ser gärna att du har några års processerfarenhet och/eller tidigare branscherfarenhet inom inkasso. Likaså är en tingsmeritering eller tidigare arbete på byrå meriterande. Oavsett din erfarenhetsnivå så värdesätts dina personliga egenskaper högst. Med rätt inställning och driv så är vi övertygade om att du kommer att trivas och utvecklas hos oss.

Vi tror att du är en nyfiken och kommunikativ lagspelare som också motiveras av självständigt arbete och av att ta egna initiativ. Du är förtroendeingivande och lösningsorienterad. Att du är person som är noggrann och ansvarstagande ser vi som en självklarhet och du trivs bra när du får arbeta strukturerat och metodiskt.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska.Vad erbjuder vi?

På Sileo har vi skapat en bolagskultur som präglas av prestigelöshet, korta beslutsvägar och en vilja att ständigt förbättra och utvecklas. Vi bidrar alltid utifrån vår bästa förmåga och uppmuntrar och inspirerar varandra.

På vårt fina kontor vid Lilla Bommen i Göteborg är vi idag ett 70-tal medarbetare. Du blir en del av ett ambitiöst och kompetent gäng som har roligt tillsammans. På Sileo sätter vi vår organisation & kultur i fokus och är måna om att skapa den bästa arbetsplatsen.
Du kommer in i en spännande fas då vi nu är i ett läge där vi förädlar och förbättrar. För rätt person finns därför stora möjligheter att växa med bolaget och även ta sig an interna projekt.

Start
Vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Sileo Kapital med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand via [ Link removed ]  eller Johanna Kalered via [ Link removed ] . 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer kommer ske löpande, med hänsyn till semesterledigheter. 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga. GDPR.


 

Rekommenderade jobb

Processjurist till Sileo Kapital
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Göteborg Heltid
Integration Specialist
Benify Göteborg Heltidsanställd
Till MannTek i Mariestad söker vi en KONSTRUKTÖR
Uniflex Mariestad Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2EB53E002C944194A451378CEE8065A4