Jobbet Processjurist till Arvato Financial Solutions har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Processjurist till Arvato Financial Solutions publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du en juristexamen och vill ta ett steg in i arbetslivet? Eller har du erfarenhet av att arbeta inom juridiskt område och är redo för nya utmaningar? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Arvato söker en Processjurist till sitt huvudkontor i Varberg.

I rollen som Processjurist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara affärsjuridisk rådgivning med fokus på tvistemålsprocesser inom främst fodringsrätt, hyresrätt, fastighetsrätt och insolvensrätt. Du kommer biträda Arvatos klienter vid förhandlingar och tvistemål vid domstol och hyresnämnd. Rollen innebär ett stort ansvar där du hanterar en stor mängd ärenden samtidigt.

Du kommer att ingå i juristavdelningen, som leds av en Bolagsjurist samt två ytterligare kollegor som också är placerade i Varberg. I gruppen finns erfarna jurister med hög affärskompetens och därmed en god grund för utbyte av erfarenheter och samarbete.Vi tror att tjänsten är ett utmärkt tillfälle att lära sig processarbetet från grunden, och för den som vill finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom den svenska och nordiska verksamheten på sikt.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd hos Arvato. Tjänsten är på heltid och planerad att tillsättas så snart som möjligt.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en juristexamen, det är meriterande om du har något års erfarenhet från juridiskt arbete men det är inte ett krav. Som person är du prestigelöst serviceinriktad och har lätt att etablera goda och förtroendefulla relationer. Samtidigt är du analytisk, problemlösande och trivs i en självständig roll. Stämmer detta in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Sökord: Processjurist, jurist

Om arbetsgivaren:

Vår kund Arvato Financial Solutions är en del av den tyska koncernen Arvato Bertelsmann. De har verksamhet i 22 länder och fler än 7.000 anställda. Arvato erbjuder ett brett spektrum av tjänster för hela faktureringskedjan, såsom fakturaadministration, e-handelsfakturering, fakturaköp, factoring och inkasso. Arvatos svenska verksamhet har drygt 160 anställda på tre kontor varav huvudkontoret är placerat i Varberg.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41336

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ekonomi - inköp - Göteborg).