Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Processintegrationsingenjör till II-VI jobb i Stockholm på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Processintegrationsingenjör till II-VI på TNG Tech

Processintegrationsingenjör till II-VI

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid

Bli en del av R&D-verksamheten på II-VI i Stockholm för att utveckla nästa generations krafthalvledare i kiselkarbid (SiC).

För att möta den globala efterfrågan av krafthalvledare i kiselkarbid (SiC) utökar vi nu vår R&D- och produktionsverksamhet på II-VI (tidigare Ascatron) i Kista, Stockholm. Här kommer du vara en del av ett team som förändrar elektronikindustrin mot en mer hållbar framtid.
Som vår processintegrationsingenjör kommer du ansvara för tillverkningsprocessen av våra unika SiC-krafthalvledare. Genom att använda din erfarenhet av halvledarproduktion och projektledning kommer du vara med och förändra fordons-, IT- och energisektorn mot en mer hållbar framtid.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med en historia av att vara ett litet start-up (tidigare Ascatron), och som idag är en del av ett globalt teknikföretag, får du arbeta på en innovativ och utvecklande arbetsplats i teknikens framkant. Här får du:

  • Göra skillnad! Det finns inget "så här har vi alltid gjort". I stället uppmuntrar vi innovationer och trial-and-error, och tar lärdom från varje prototyp, experiment och upptäckt.
  • Arbeta med erfarna och engagerade kollegor som samarbetar, delar med sig av sina kunskaper och stöttar varandra.
  • Implementera forskning i riktiga produkter som kommer tillverkas och säljs globalt.
  • Bidra till en mer hållbar framtid! Vår SiC-teknologi minimerar förlusterna i kraftelektroniken till elektriska fordon, solceller och industrin.

Se fler lediga tjänster hos II-VI: [ Link removed ]

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ansvarar för tillverkningsprocessen av våra SiC-krafthalvledare som produceras hos en underleverantör (foundry). Det betyder att du kommer:

  • Integrera processteg i produktionsflödet.
  • Planera tillverkningen av komponenter.
  • Ansvara för logistikhantering av batcher vid tillverkning.
  • Följa upp tillverkningen och analysera process data.
  • Dokumentera arbetet, skriva lägesrapporter och instruktioner. Till exempel kvalitets-, utvecklings- och leveransrapporter.
  • Hålla presentationer internt såväl som externt.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen kräver att du kan hantera många projekt samtidigt. Du kommer att dagligen samarbeta med ingenjörer inom design, drift, test, kvalitet och tillförlitlighet samt projektledning. Dessutom kommer du att ha fler externa kontaktytor. Förmågan att utveckla och upprätthålla interna och externa relationer samt delta i kunskapsöverföring inom och mellan team kommer att vara av stor betydelse.
Anställningen är på heltid och du rapporterar till gruppledaren för Device Development.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen måste du vara problemlösnings- och resultatorienterad. Du bör vara systematisk, analytisk, driven samt vara bra på att nätverka och skapa goda relationer. Dessutom har du erfarenhet av att arbeta med komplexa projekt.
Vi söker en civilingenjör i mikroelektronik, nanoteknik eller teknisk fysik. Du har goda kunskaper inom process- och produktion av halvledare. Det är meriterande om du har kunskaper inom krafthalvledare, SiC-teknologi och projektledning.
Det är ett krav att du behärskar engelska i både tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 

Rekommenderade jobb

Processintegrationsingenjör till II-VI
TNG Tech Stockholm Heltid
Applikationsingenjör vid II-VI, Stockholm
TNG Tech Stockholm Heltidsanställd
Epi servicetekniker vid II-VI, Stockholm
TNG Tech Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2CB5A854268946A18035CA102FE34B64