Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Processingenjör till Pfizer i Strängnäs jobb i Strängnäs på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Processingenjör till Pfizer i Strängnäs på Randstad AB

Processingenjör till Pfizer i Strängnäs

Randstad AB Strängnäs, Södermanlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Nu söker vi dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande konsultuppdrag som processingenjör i gruppen Process Support hos vår kund Pfizer i Strängnäs.

Pfizer är inte bara Sveriges - utan ett av världens ledande läkemedelsbolag. Pfizer Strängnäs är en av Sveriges största bioteknikanläggningar för kommersiell tillverkning av läkemedelssubstanser. Här tillverkas flera läkemedelssubstanser i en multiproduktanläggning. På siten jobbar ca 300 personer och stämningen är familjär och välkomnande.  

Som konsult hos Randstad Life Sciences är det vi som är din arbetsgivare men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Din konsultchef finns alltid nära till hands, både under och mellan uppdrag för att hjälpa dig att utveckla din karriär i den riktning du drömmer om. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter och i och med vårt breda kundportfölj i Mälardalen kommer vi tillsammans att anpassa din fortsatta karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition. På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit en tid hos oss. Du kommer ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet från olika arbetsplatser.


ansvarsområde.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara utredning av avvikelser i läkemedelsproduktionen. Du kommer självständigt driva och avsluta avvikelseutredningar samt skriva sammanfattande rapporter. Du supporterar även produktionen med din processkunskap inom odling/rening/fyllning/rengöring/renrum etc. beroende på ditt kompetensområde.

Rollen är tvärfunktionell och innebär att du kommer ha mycket kontakt och samarbeten med andra funktioner inom företaget, t.ex. processpecialister, kvalitetsvärderare, laboratorieingenjörer, produktionspersonal, teknikavdelningen m.fl. I arbetet ingår även att delta vid inspektioner och vara delaktig i tvärfunktionella produktteam.


arbetstider.

Heltid och dagtid. Önskad start är så snart som möjligt och uppdraget är till en början 6 månader med möjlighet till förlängning. Som konsult hos Randstad Life Sciences erbjuder vi en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. 


kvalifikationer.

Du har en naturvetenskaplig universitetsutbildning inom till exempel kemiteknik eller bioteknik. Du bör vara lösningsorienterad och ha en stark vilja att lära dig nya saker då upplärningen tar lång tid. Att kunna driva på och komma till avslut är viktiga egenskaper för den här tjänsten. Eftersom du kommer samarbeta med många andra delar av organisationen är du en person som har lätt för att komma överens med olika typer av människor. 

Som person är du noggrann, ödmjuk och har ett prestigelöst förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt och på eget initiativ, förmåga att arbeta flexibelt är viktigt då prioriteringar ofta ändras. Det är viktigt att du arbetar systematiskt enligt gällande kvalitetsdokument och självständigt läser, förstår och tar till dig skrivna instruktioner. Vidare krävs att du har god datorvana, samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet från arbete inom läkemedelsindustrin, GMP och projektledning är starkt meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-06. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201374990