Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Processingenjör till II-VI Stockholm jobb i Stockholm på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Processingenjör till II-VI Stockholm på TNG Tech

Processingenjör till II-VI Stockholm

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid

II-VI söker en processingenjör för utvecklingen av nästa generations kraftledare!

För att möta den globala efterfrågan av krafthalvledare i kiselkarbid (SiC) utökar vi nu vår R&D- och produktionsverksamhet vid II-VI i Kista, Stockholm (tidigare Ascatron). Här kommer du vara med och förändra elektronikindustrin genom utveckling och produktion av vår avancerade SiC-epitaxiteknologi.

Som processingenjör inom epitaxi kommer du arbeta med första steget i halvledar-tillverkningen som är avgörande för produkternas prestanda och kvalitet. Med ditt engagemang, kunskaper och idéer hjälper du oss att förändra fordons-, IT- och energisektorn mot en mer hållbar framtid.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med en historia av att vara ett litet start-up (tidigare Ascatron), och som idag är en del av ett globalt teknikföretag, får du arbeta på en innovativ och utvecklande arbetsplats i teknikens framkant.

Här får du:

 • Göra skillnad! Det finns inget "så här har vi alltid gjort". I stället uppmuntrar vi innovationer och trial-and-error, och tar lärdom från varje prototyp, experiment och upptäckt.
 • Arbeta med erfarna och engagerade kollegor som samarbetar, delar med sig av sina kunskaper och stöttar varandra.
 • Implementera forskning i riktiga produkter som kommer tillverkas och säljas globalt.
 • Bidra till en mer hållbar framtid! Vår SiC-teknologi minimerar förlusterna i kraftelektroniken till elektriska fordon, solceller och industrin.

 Se fler lediga tjänster hos II-VI: [ Link removed ]

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt huvudansvar som processingenjör är att bidra till utveckling och drift av SiC-epitaxi produktionsprocessen på plats i Kista.

Detta innebär:

 • Underhållning av SiC-epitaxiutrustning.
 • Optimering av SiC-epitaxiprocesser.
 • Drift av produktionsprocessen, inklusive hantering av kemikalier och gaser.
 • Karaktärisering av materialegenskaper.
 • Utvärdering och analys av driftsparametrar, mätdata och materialkvalitet.
 • Utveckling och drift av andra relaterade materialtillverkningsprocesser, till exempel polering med CMP och rengöring.
 • Dokumentera arbetet, skriva lägesrapporter och instruktioner. Till exempel kvalitets-, utvecklings- och leveransrapporter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här kommer du arbeta med materialproduktionsprocessen, utveckla och förbättra nuvarande arbetsflöden samt installera och köra igång ny utrustning. Rollen kräver att du arbetar på plats i vårt laboratorium i Kista utanför Stockholm samt att du talar och skriver engelska flytande.

Du kommer dagligen att samarbeta med ingenjörer och tekniker inom design, drift, test, kvalitet och tillförlitlighet samt projektledning. Detta är en heltidstjänst där du kommer arbeta i två skift och rapportera till gruppledaren för EPI Production.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i denna roll måste du vara metodisk, analytisk, noggrann och en problemlösare. Du är en lagspelare som tycker om praktiskt arbete och har ett starkt kvalitetstänk.

Vi söker en civilingenjör i nanoteknik, materialvetenskap, oorganisk kemi eller teknisk fysik. Det är en fördel om du har kunskap inom halvledarteknologi och materialkaraktärisering. Vidare är det en merit om du har erfarenhet av att arbeta i renrum, laboratoriemiljö eller industriproduktion.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 

Rekommenderade jobb

Processingenjör till II-VI Stockholm
TNG Tech Stockholm Heltid
Processintegrationsingenjör till II-VI
TNG Tech Stockholm Heltidsanställd
Epi servicetekniker vid II-VI, Stockholm
TNG Tech Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 47373374889047AFAD3F35E1F4E4EB0E