Jobbet Processingenjör till AnoxKaldnes i Lund har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Processingenjör till AnoxKaldnes i Lund publicerad av TNG Tech

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Ta chansen att arbeta med biologisk vattenrening - AnoxKaldnes i Lund söker en processingenjör!

Detta är en spännande möjlighet att få arbeta som processingenjör på AnoxKaldnes i vårt innovativa säljteam i Lund. Vi erbjuder en biologisk reningsteknik för avloppsvatten och har en marknadsledande position i världen. Som processingenjör har du en nyckelroll inom vårt säljteam genom att leverera skräddarsydda processdesignlösningar. Det här är en chans att arbeta på ett internationellt företag och bidra till en mer hållbar värld. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

AnoxKaldnes har i mer än 30 år varit i teknikens framkant med vår mikrobiologiska reningsteknik för avloppsvatten. Vi erbjuder vår unika avloppsreningsteknik till kunder över hela världen. För att bevara vår marknadsledande position är det viktigt att vi bibehåller en hög standard inom forskning och utveckling. Det inkluderar en förståelse för marknadens behov runt om i världen. Vår personal har ett aktivt engagemang på globala och lokala marknader genom till exempel pilotprojekt, genomförande av utbildningar, deltagande vid konferenser och möten med våra slutkunder. På AnoxKaldnes är vi stolta över vår vänliga, öppna och samarbetande atmosfär. Vi kan erbjuda dig frihet under ansvar. Vi är övertygade om att du kommer att ha en utvecklande och spännande framtid hos oss!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som processingenjör kommer du att vara en del av säljteamet. Ditt tekniska fokus kommer att vara MBBR (Moving Bed Biofilm Reactor), men ytterligare lösningar såsom omröring och separation kan också komma att ingå. Du kommer att arbeta med en mängd kunder inom spännande områden som kommuner, massaindustrier, matproducenter och läkemedelsindustrier.


Ditt ansvar kommer att omfatta följande:


 • Processdesign för avloppsvattenrening med AnoxKaldnes biologiska reningsteknik

 • Samarbeta med säljingenjörer för att analysera kundernas behov.

 • Vara behjälplig vid utformning av förslag och anbud.

 • Arbeta med prissättning av tekniska lösningar.

 • Utvärdera / utföra modeller, granska ritningar och skriva driftsbeskrivningar.

 • Du kommer också att samarbeta och arbeta nära den lokala R&D-avdelningen och andra affärsområden inom Veolia runt om i världen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Denna position är placerad i Lund. Utbildning på plats och uppstart för nya kunder kan komma att inkluderas, varför vi söker dig som är öppen för internationella resor. Övernattningar i tjänsten uppskattas till 10-20 per år.


Du kommer att vara en del av säljteamet, bestående av 7 personer, och din närmsta chef är försäljningschefen på AnoxKaldnes. Totalt är vi 35 anställda på AnoxKaldnes.

VEM ÄR DU?

Till vårt team söker vi dig som har:


 • Kandidat- eller masterexamen i kemi, miljöteknik, ekosystemteknik eller liknande utbildning alternativt motsvarande erfarenhet.

 • Praktisk kunskap inom avloppsrening med erfarenhet av processdesign, drift, drifttagning eller felsökning inom avloppsrening.

 • Kunskap eller erfarenhet av design av kompletta reningsverk och / eller kunskap inom MBBR är meriterande.

 • Det är även en fördel om du har erfarenhet av att använda GPS-X eller BioWin eller motsvarande verktyg

 • Eftersom du kommer att arbeta på den globala marknaden är det en förutsättning att har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift.


Som processingenjör ansvarar du för att leverera skräddarsydda, tekniska lösningar till våra kunder varför vi söker dig som är resultatorienterad och med ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du kommer att vara del av ett team och arbeta nära andra varför vi söker därför dig som tycker om att hjälpa och som samarbetar bra med andra. Eftersom du kommer att arbeta med flera pågående projekt är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

AnoxKaldnes
AnoxKaldnes är en del av Veolia Water Technologies, vilka är världsledande inom vattenbehandling. Veolia Water Technologies erbjuder kompletta lösningar för vattenbehandling. Genom vara innovativa inom nyckelområden som hållbar utveckling, återvinning av resurser och biprodukter ger våra differentierade vattenreningsprocesser oss möjlighet att erbjuda lösningar som passar alla applikationer. Vi är experter på vatten. AnoxKaldnes har varit på framkanten av mikrobiologiska lösningar för avloppsvatten i mer än 25 år. Vi erbjuder unika avloppsvattenlösningar över hela världen och vi fortsätter att arbeta med R&D för att behålla vår marknadsledande position. Vänligen besök www.anoxkaldnes.com för mer information om AnoxKaldnes.

Referens

311B19A6BD434E9A923A870D4BC4DE8F

Om företaget

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till