SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Processingenjör till Pumpab jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Processingenjör till Pumpab på Säljpoolen

Processingenjör till Pumpab

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Affärsorienterad processingenjör
Göteborg

Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa mot nya höjder! Produkter, kunder, affärsplan och pågående affärer finns på plats – nu väntar vi bara på din vilja att vara med och utveckla verksamheten med oss.

Vi är lokaliserade på Marieholmsgatan i samma fina lokaler som systerföretaget Procab precis vid älvvattnet där vi har en egen brygga.


Vad har Martin Tornblad, Teknikansvarig att säga om Pumpab? 

'Då vi har ett brett program av produkter och lösningar där det ena projektet sällan det andra likt. Det finns stora möjligheter att själv styra det håll Pumpab utvecklas. I det lilla formatet vi är, så är det alltid enkla beslutsvägar och lätt att kommunicera med varandra.

Pumpabs arbetsmiljö bygger på samma kärnvärden som moderbolaget Procab där till exempel prestigelös hjälpsamhet mellan medarbetarna är en av hörnpelarna.

Som affärsorienterad processingenjör bör man ha stor vilja att hitta lösningar till kundernas problem och behov. Att ha förmåga ett hitta nya kunder och projekt är såklart en bra egenskap. Teknisk bakgrund är viktig för att kunna sätta sig in i kundens behov och sedan hitta lösningar.'

Om rollen
Ett viktigt affärsområde vi på Pumpab arbetar med är tankparker vilket inkluderar pumpar, lastarmar och piggsystem till hamnar och depåer. Initialt kommer du som affärsorienterad processingenjör arbeta tätt med vår försäljningschef och tekniska chef under bolagets scaleup vilket innebär att både du och bolaget utvecklas under resans gång.

Du kommer primärt ha en affärsorienterad roll, men det finns stort behov av processteknikförståelse och det kommer att krävas både processmässiga beräkningar och god teknisk kunskap om komponenter och system.

Vi söker
Dig som med initialt stöd kan vara självgående, har eget driv och gillar att hantera många olika uppgifter. Du drivs av resultat och har en förmåga att komma fram till kreativa lösningar på komplexa problem. Du har en god bakgrund inom teknik och gärna i kombination med erfarenhet inom försäljning på något vis. Att passa in i gruppen och våra kärnvärden är av yttersta vikt.

Dina erfarenheter

  • God förståelse för processers sammanhang genom exempelvis ingenjörsutbildning inom kemi, process, drift eller motsvarande erfarenhet genom att ha arbetat med teknik i processanläggningar
  • Stort intresse av att göra affärer och att ha många bollar i luften
  • Orädd för nya utmaningar
  • Gärna kunskap av att arbeta i affärssystem, CRM, 3D-modeller och MS Office
  • Du kan tala och skriva på både svenska och engelska

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten kontakta VD Johan Lindberg på [ Email address blocked ] ansökan skicka in din ansökan via ansökningsknappen.

Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Pumpab är ett nystartat dotterbolag till Procab som grundades 1984. Pumpabs idé är att vara mer än ett pumpföretag. Vi kan leverera en helhet med specialanpassade lösningar samt kunskap därom för att på så sätt förbättra flöden i våra kunders anläggningar. Vi erbjuder våra partners unika specialpumpar, utlastningssystem, processutrustning och kompletta systemlösningar till tankparker, kemisk processindustri samt för korrosiva och kryogena fluider. Och vi strävar alltid efter att vara så personliga och förtroendeingivande som möjligt. Ge oss ett problem och vi gör allt för att hitta en lösning.

Pumpab är i uppbyggnadsfas så det kommer blir en spännande resa för alla oss som är med. Just nu söker vi en affärsorienterad person med god teknisk kunskap och förståelse om processflöden. 

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: c02caeae2a0d4b8ca8dfff4ea23eff