Jobbet Processingenjör inom våtkemi till Finisar har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Processingenjör inom våtkemi till Finisar publicerad av TNG

Heltid
Stockholm
28 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba som produktionsnära processingenjör på Finisar, ett världsledande företag inom optisk kommunikation i Järfälla?

Har du bred teknisk kompetens och grundläggande kemikunskaper, gärna inom oorganisk kemi samt tidigare erfarenhet som ingenjör ifrån processindustrin? Till Finisar i Järfälla söker vi nu en processingenjör inom våtkemi som kommer att ha ett övergripande ansvar för produkt- och processförbättringar. Som processingenjör inom våtkemi kommer du att få arbeta i en dynamisk och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och få tillgång till de resurser du behöver. Låter det spännande? Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en viktig och utvecklande roll där du får möjligheten att arbeta på ett världsledande företag inom optisk kommunikation som präglas av en internationell, högteknologisk miljö med mycket kompetenta medarbetare. Du kommer att vara en del av en öppen och välkomnande atmosfär samtidigt som du arbetar på en framtidsinriktad och global marknad. Finisar värnar om sina anställda och företaget präglas av lagarbete i strävan mot gemensamma mål. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som processingenjör inom våtkemi är din roll att understödja produktionen i det dagliga arbetet. Du kommer att ha ansvar för:

  • att utrustningen motsvarar produktionskraven samt att uppkomna felen åtgärdas  och framtida inköp av ny utrustning planeras
  • att driva projekt i syfte att gå allt mer mot semi - och helautomatiserad produktion
  • ansvara för processprestanda och produktionskrav
  • dokumentera och underhålla processdokumentation och rutinbeskrivningar
  • att arbeta med förbättringar och utvecklingen av produkter inom ditt område
  • utbilda tekniker och certifiera dessa

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Avdelningen består idag av 15 personer som är uppdelade i två grupper. Den ena gruppen består av sex processintegratörer som arbetar med industrialisering av nya produkter samt förvaltar befintliga produkter som är släppta för produktion. Den andra gruppen består av 9 processingenjörer, där respektive ingenjör har ett eget specialistområde såsom våt, torrets / tunnfilm, slip & poler, och litografi.

Kontoret är beläget i Järfälla. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilingenjör med examen inom kemi, materialteknik, nano-/mikro-elektronik eller liknande områden. Du har kanske jobbat med elektroplätering eller kemisk etsning i en tidigare roll? Du har ett par års erfarenhet från tillverkningsindustrin och erfarenhet från halvledarindustrin är mycket meriterande. Vidare har du flerårig erfarenhet av projektledning och trivs som projektledare. Kunskaper inom kemi, metallisering, halvledar processing är önskvärt för denna tjänst.

För att du ska vara framgångsrik i rollen som processingenjör ser vi framförallt att du har en god analytisk förmåga, förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Som person är du handlingskraftig och uppnår resultat med hög kvalitet. Du trivs att arbeta 'hands on', är modig, idérik och har en stark drivkraft att identifiera förbättringsområden och agera på eget initiativ. Du stöder och uppmuntrar andra när det uppstår problem. Du trivs med teamarbete och har en god kommunikativ förmåga. Du har goda kunskaper i svenska och/eller engelska, både i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

7993CD6F54B846D08598C9DE8154CFBF

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Strategic Purchaser Stockholm Michael Page
Engineering Manager Stockholm People Experience
Jr. Operations Manager Sweden Solna Michael Page
Underhållsberedare Södertälje Scania
Konsult inom Life Science till Semcon! Stockholm Academic Work
Operatörer sökes till Cepheid i Solna! Stockholm Aditro Logistics

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till