SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Processingenjör inom RIE & TF-arean jobb i Stockholm på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Processingenjör inom RIE & TF-arean på TNG Tech

Processingenjör inom RIE & TF-arean

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Coherent (fd II-VI) söker nu en processingenjör med kunskaper inom tunnfilm / torrets till verksamheten i Stockholm

Har du bred teknisk kompetens, är i början av din yrkeskarriär och / eller har erfarenhet från halvledarindustrin? Coherent (fd II-VI) utökar sin produktion i Järfälla och söker därför ytterligare en processingenjör med inriktning tunnfilm (TF) / torrets (RIE). Coherent är en dynamisk och snabbväxande organisation och som processingenjör hos oss får du möjlighet att jobba med förbättringar i produktionen med fokus på TF och RIE utrustning. I och med att produktionen utvecklas och skalas upp med nya utrustningar söker vi ytterligare en teammedlem inom RIE & TF-arean. Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.
Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. Coherent tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell samt andra attraktiva förmåner.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Vara utrustningsansvarig inom ditt område och vid behov delta i projekt
  • Ansvara för alla processteg som finns inom arean samt att produkt- och kvalitetskrav uppnås
  • Analysera resultaten från processkontroller för att identifiera trender och korrigera avvikelser
  • Ta fram instruktioner samt utbilda och handleda tekniker när nya moment och utrustningar ska implementeras i produktionen
  • Arbeta med kontinuerliga förbättringar och vara ett stöd i utvecklingen av nya produkter

Värt att veta

Avdelningen har en stark tillväxt och består idag av sex medarbetare. I rollen som processingenjör kommer du närmast samarbeta med kollegorna inom RIE & TF-arean, med produktions- och underhållspersonal, samt ingenjörer inom övriga teknikområden: litografi, epitaxi och våtkemi. Det innebär att du kommer ha många olika kontaktytor både med kollegorna på siten i Stockholm samt till viss del  med kollegorna runt om i världen. Som processingenjör inom torrets och tunnfilm får du en produktionsnära roll och du förväntas arbeta på siten största delen av din arbetstid.
Kontoret är beläget i Järfälla och tillsättningen av tjänsten planeras till januari 2023 eller tidigare, beroende på kandidatens tillgänglighet. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som är civilingenjör / högskoleingenjör med examen inom teknisk fysik, materialteknik, nano-/mikro-elektronik eller liknande områden. Du kanske är i början av din karriär och har erfarenhet från tillverkningsindustri och kunskap inom torrets / tunnfilm, halvledarprocesser och/eller metrologi. Erfarenhet från halvledarindustrin är mycket meriterande. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

För att du ska vara framgångsrik i rollen som processingenjör ser vi att du har en analytisk förmåga och gillar problemlösning. Du är modig,  och har en drivkraft att identifiera förbättringsområden stora som små. Du trivs med teamarbete och har en god kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du gillar problemlösning och har en drivkraft att identifiera förbättringsområden stora som små. Du trivs med i en supporterande roll med uppgift att stödja och upprätthålla produktionen samt åtgärda mindre produktionsstörningar. Du ansvarar och driver mindre projekt inom processarean. 

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 23C99945BC6C4D55A74957771D9B765F