SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Social Media Manager på S-Invest Trading AB

Social Media Manager

S-Invest Trading AB Mölnlycke, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Är du en trädgårdsälskande Social Media Manager? Vill du ta ett helhetsansvar för Blomsterlandets sociala närvaro? Då har vi drömjobbet för dig!

Arbetsbeskrivning
I rollen som Social Media Manager har du helhetsansvar för Blomsterlandets närvaro i sociala mediekanaler. Här ansvarar du för publiceringsplanerna och säkrar att de följer Blomsterlandets övergripande planer och kommersiella prioriteringar. Du ser också till att de sociala mediekanalerna kompletterar och stärker varandra för att skapa maximalt värde till Blomsterlandets följare, kunder och försäljning.

Exempel på ansvar och arbetsuppgifter:
  • Helhetsansvar för Blomsterlandets sociala mediekanaler
  • Planering av det redaktionella innehållet, både kortsiktigt och långsiktigt
  • Ansvar för publicering, sponsring, analys och uppföljning av redaktionellt innehåll
  • Ansvara för annonsering i de sociala mediekanalerna
  • Kontaktperson/beställare gentemot digitalbyrå avseende köpt annonsering och uppföljning
  • Beställning och produktion av briefer till inhouseavdelningen då material skall produceras
  • Ansvarar för att kontinuerligt utvärdera kanalerna
  • En del av redaktionsrådet

Din profil
Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring eller liknande och har några års dokumenterad erfarenhet från att arbetat både strategiskt och operativt med sociala medier. Du har mycket goda kunskaper i de relevanta programmen och verktygen som krävs för att skapa, publicera och analysera aktiviteter i sociala mediekanaler. Dina färdigheter i svenska språket (i såväl tal som skrift) är mycket goda. Du är en god skribent. Meriterande är kunskap i något grafiskt program.

Du beskriver dig själv som en relationsbyggare med mycket god social förmåga, nyfiken och initiativrik. Du arbetar strukturerat, målfokuserat och har förmåga att arbeta självständigt. Självklart har du ett stort intresse av trender i sociala medier och hänger med i utvecklingen. Du vet vad som skapar engagemang och vad som ger effekt.  För att lyckas i rollen tror vi att du behöver ha ett intresse för trädgård.

Om företaget
Blomsterlandet är en svensk trädgårdskedja med 64 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. Blomsterlandet erbjuder ett brett sortiment av växter och tillbehör för hem och trädgård. Dessutom har vi en e-handel som har öppet dygnet runt.
Bolaget ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena-koncernen, och har sitt huvudkontor i Mölnlycke utanför Göteborg.

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat på heltid med start senast 1/6 2023 och  t o m augusti 2024. Du är placerad på Blomsterlandets kontor i Mölnlycke. Har du frågor kring tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Karin Fritzon, [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 323534