Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Processingenjör i Uppsala jobb i Uppsala på RenFuel AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Processingenjör i Uppsala på RenFuel AB

Processingenjör i Uppsala

RenFuel AB Uppsala, Uppsala län Heltid


arbetsbeskrivning.

Tänk att få arbeta på det enda företaget i världen som kan göra bio-olja och biomaterial av skogens lignin! Nu öppnas det upp en möjlighet för dig som vill arbeta med produktionsfrågor i en nytänkande miljö, och där du får vara med i arbetet mot att ersätta ändliga fossila råvaror med hållbara material. Missa inte den här chansen att följa med på RenFuels tillväxtresa, ansök redan idag!

RenFuel söker nu en utvecklingsingenjör med fokus på processutveckling och industrialisering till teknikteamet inom material. Som utvecklingsingenjör kommer du att arbeta med att vidareutveckla och industrialisera tillverkningsprocesserna för produktion av företagets materialinnovationer: LIGNISOL® och LIGNISET®. Du kommer att ha en nyckelroll i att realisera vår teknologi från konceptfas till kommersiella produkter. Arbetet kräver god och bred teknisk kompetens och en förmåga och vilja att omsätta kompetensen i praktisk utveckling med stort fokus och högt tempo.

RenFuel är ett företag med platt organisation, korta beslutsvägar och en prestigelös atmosfär. Här erbjuds du en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjlighet att, i en dynamisk kultur, växa tillsammans med företaget.


ansvarsområde.

Som utvecklingsingenjör på RenFuel kommer du att arbeta med processutveckling för produktion av ligninbaserade material. Målet är att skala upp produktionen från pilotskala till fullskalig kommersiell tillverkning. Du kommer att ha ansvar för processdesign och validering samt ha kontakt med leverantörer av utrustning. I rollen ingår även att sätta sig in i och utvärdera regelverk, krav och lokalisering för storskalig produktion.

Vidare kommer du att driva och delta i utvecklingsprojekt både internt och genom externa samarbetsprojekt med avseende på design av produktionsprocesser för ligninbaserade material. Du kommer även att arbeta med optimeringar och förbättringar av de befintliga processerna.


kvalifikationer.

Vi tror att du just nu befinner dig i startup-världen eller på ett teknikkonsultbolag och har jobbat med uppskalningsprocesser inom produktion. För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • En ingenjörsexamen med inriktning mot produktion, processutveckling och industrialisering eller annan relevant inriktning
  • Några års arbetslivserfarenhet inom industriell utveckling av tillverkningsprocesser och produktionsutveckling
  • Erfarenhet av att arbeta i en projektdriven organisation
  • Erfarenhet av att jobba hands-on i en laborativ miljö inom R&D
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
Du har förmågan att analysera och kommunicera resultat, lyssna och diskutera kring dessa, föreslå nästa steg i arbetsprocessen och se en fokuserad väg framåt mot givna mål. Som person är du kommunikativ, samarbetsvillig och öppen och prestigelös i dina kontakter med kollegor, kunder och leverantörer. Du har ett fokuserat, flexibelt och kreativt arbetssätt och har en god förmåga att effektivt driva flera aktiviteter samtidigt och leverera med hög kvalitet. Vidare är du målinriktad, har god problemlösningsförmåga, ett starkt personligt driv och viljan att ta egna initiativ.

Eftersom att detta är en nyckelroll i företaget kommer vi att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.


ansökan.

Sista ansökningsdag är 2021-08-12. Vi arbetar dock med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För information: I den här rekryteringen samarbetar RenFuel med Randstad Engineering. För frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Åsa Vallin på 0733 43 40 45 eller [ Email address blocked ] Eventuella frågor som kommer in under v28-31 besvaras efter den 8 augusti.

Välkommen med din ansökan!
 

Rekommenderade jobb

Processingenjör i Uppsala
RenFuel AB Uppsala Heltid
Utvecklingsingenjör Produktion&Industrialisering
Poolia Uppsala Heltidsanställd
Inköpsansvarig i bred roll till Noxon
SJR AB Kungsbacka Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201351488