Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Processingenjör / Maskin / Automation / Miljö jobb i Umeå på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Processingenjör / Maskin / Automation / Miljö på Bravura

Processingenjör / Maskin / Automation / Miljö

Bravura Umeå, Västerbottens län Heltid

Envix har tagit fram en ny avancerad kemisk oxidationsteknik för rening av persistenta organiska ämnen och söker nu dig som har du expertis inom trycksatta system och vill driva banbrytande miljöprojekt!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Envix Nord AB.

Om företaget

Envix Nord AB är ett miljöteknikföretag med bas i Umeå och Stockholm, men verkar över hela landet. De utgör en kombination mellan forskare, praktiskt erfarna konsulter och entreprenörer. Deras affärsidé och verksamhet bidrar till att minska belastningen på miljön och att öka hushållningen med naturens resurser.

På Envix jobbar experter inom tjänster för miljöteknik, jord, berg och vattenrening med kapacitet att framgångsrikt genomföra stora som små projekt, med både bredd och spets samlad under samma tak. Envix har gedigen erfarenhet av att hjälpa företag att hitta lösningar och åtgärda miljöproblem. Ofta är problemen komplexa och det krävs både expertkunskap och avancerad utrustning för att komma till rätta med dem.

Envix kan hjälpa till i alla delar av processen, antingen med olika tjänster eller med helhetslösningar där de analyserar problemet, tar fram en lösning och genomför de åtgärder som krävs.

Arbetsuppgifter

I rollen som processingenjör har du möjlighet att ta fram den senaste tekniken och delta i samt driva projekt som kommer ha stor positiv inverkan på miljön.

Du arbetar du tillsammans med kollegor för att ta fram och genomföra utredningar, beräkningar, konstruktion och byggandet av trycksatta avancerad oxidationsteknik, s.k. AOP system. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår det att ta fram handlingar som krävs för att genomföra projekt och säkerställa kvalitet i form av uppföljning och rapportskrivning.

Dina kollegor besitter expertis inom olika områden och du kommer bli en viktig del i teamet som driver världsledande projekt inom miljöteknik.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Ingenjörsutbildning inom processteknik, maskinteknik eller motsvarande
• Erfarenhet av arbete med trycksatta system AOP system, ChemOx tekniken
• B-körkort
• Erfarenhet av projektledning är meriterande

För att trivas i rollen som processingenjör bör du ha ett brinnande intresse för trycksatta system och vilja vara med på en ny spännande resa. Vi ser att du är flexibel, ansvarstagande, nyfiken och driven för att passa in i rollen. Du bör även trivas att arbeta i grupp och van vid kundkontakt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Umeå, möjlighet till delvis distans
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: [ Link removed ]

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [ Email address blocked ] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Miljöteknik, vattensystem teknik, automation, processingenjör, VA-process, maskiningenjör, maskinteknik, trycksatta processer, AOP, projekt, konsult, ingenjör, processteknik, heltid, Umeå, Stockholm, Västerbotten

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3611201