Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Processingenjör, tunnfilm / torrets jobb i Stockholm på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Processingenjör, tunnfilm / torrets på TNG Tech

Processingenjör, tunnfilm / torrets

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid

II-VI/Finisar i Järfälla söker nu en processingenjör med kunskaper inom tunnfilm / torrets

Har du bred teknisk kompetens och tidigare erfarenhet från halvledarindustrin? II-VI / Finisar utökar sin produktion i Järfälla och söker därför en till processingenjör med inriktning tunnfilm (TF) / torrets (RIE). Som processingenjör har du ett övergripande ansvar för förbättringar i produktionen där du får vara en viktig spelare i en dynamisk och snabbväxande organisation. I och med att produktionen utvecklas och skalas upp med nya utrustningar söker vi en till medlem i RIE&TF-arean. Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till en arbetsplats där produktionen ska utökas med ett större antal nya utrustningar. Vi erbjuder dig en viktig och utvecklande roll där du får möjligheten att arbeta i ett världsledande företag inom optisk kommunikation, internationell, högteknologisk miljö med mycket kompetenta medarbetare. Du kommer att vara en del av en öppen atmosfär där du arbetar på en framtidsinriktad och global marknad. Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.

Vi tar hand om vår personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frisk- och sjukvårdsförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Vara utrustningsansvarig inom ditt område och vid behov leda investeringsprojekt
  • Ansvara för alla processteg som finns inom arean samt att produktkrav uppnås
  • Kontinuerligt följa uptime, produktivitet och kapacitet
  • Analysera resultaten från processkontroller för att identifiera trender och korrigera avvikelser
  • Ta fram instruktioner samt utbilda teknikerna när nya moment och utrustningar ska implementeras i produktionen
  • Arbeta med kontinuerliga förbättringar och vara ett stöd i utvecklingen av nya produkter

Som processingenjör på II-VI / Finisar Sweden AB är du alltså djupt involverad i arbetet som sker inne i fabben och specifikt inom RIE&TF-arean. Du supportar teknikerna i det dagliga arbetet genom att säkerställa att de kan utföra sina arbetsuppgifter på ett effektivt och säkert sätt. I det dagliga produktionsarbetet behöver du felsöka och snabbt hitta lösningar eller "workarounds" på problem som uppstår. Det kan exempelvis innebära att ta kontakt med utrustningsleverantörer. Vid utveckling av nya produkter samarbetar du med processintegratörerna för att ta fram nya processteg.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Avdelningen består idag av fyra medarbetare. I rollen som processingenjör kommer du närmast samarbeta med kollegorna inom RIE&TF-arean samt andra areor såsom litografi, epitaxi, våtkemisk bearbetning och nedtunning. Det innebär att du kommer ha många olika kontaktytor både med kollegorna på siten i Stockholm och med kollegorna runt om i världen.

Kontoret är beläget i Järfälla. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilingenjör med examen inom teknisk fysik, materialteknik, kemiteknik, nano-/mikro-elektronik eller liknande områden. Du har ett par års erfarenhet från tillverkningsindustrin och kunskap inom torrets / tunnfilm, halvledarprocesser och/eller metrologi. Erfarenhet från halvledarindustrin är mycket meriterande. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är önskvärt.

För att du ska vara framgångsrik i rollen som processingenjör ser vi att du har en god analytisk förmåga och gillar problemlösning. Du är modig, idérik och har en stark drivkraft att identifiera förbättringsområden. Du trivs med rollen som projektledare genom att stödja och uppmuntra andra när det uppstår problem. Du trivs med teamarbete och har en god kommunikativ förmåga.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: BA3A4B594E02491C94A5DDE454A0498E