Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Processansvarig inom HR administration till svensk koncern jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Processansvarig inom HR administration till svensk koncern på SJR AB

Processansvarig inom HR administration till svensk koncern

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du tidigare erfarenhet av systemet SAP SuccessFactors och vill bidra till utveckling hos ett trivsamt bolag som jobbar mot restauranger och storkök? Nu söker vi på SJR en Processansvarig inom HR administration. 

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. För rätt person finns det möjligheter till anställning hos vår kund.

Om jobbet

Som Processansvarig tillhör du ett dedikerat HR team på 10 personer som utgör HR Service Center där du bidrar till koncernens utveckling och framgång med hjälp av system och processer. Syftet är att främja den koncerngemensamma personaladministrationen för samtliga bolag genom system och processutveckling. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Förvalta HR systemet
• Driva och delta i projekt inom HR Service Center
• Ansvara för processerna kopplade till HR administration
• Ta fram och utveckla rutinbeskrivningar
• Utveckla och förbättra system i dialog med systemanvändare
• Hålla utbildningar i aktuella system
• Utvärdera och följa upp genomförda insatser
• Kartlägga utvecklingsbehov och samordna insatser
• Följa upp egna budgetposter

Bakgrund & kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet från en kvalificerad roll där du arbetat självständigt som till exempel processansvarig eller systemförvaltare. Mycket god kunskap inom systemet SAP SuccessFactors är ett krav. Det är meriterande med relevant akademisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom IT, HR, ekonomi eller projektledning. Vi förutsätter att du är IT och systemkunnig samt är avancerad användare i Excel. Du är kommunikativ samt talar och skriver flytande svenska och engelska.

Som person är du lösningsorienterad, noggrann och strukturerad med en förmåga att samarbeta över gränser och funktioner med organisationen i fokus. Du har ett stort intresse av att effektivisera och förbättra processer och delar gärna med dig av dina kunskaper till andra. Du är självgående, van att ta ansvar och kan prioritera bland dina uppgifter som du driver från start till mål samtidigt som du får med dig andra människor. För att passa i rollen bör du även vara flexibel och trivas i en händelserik miljö. 

Ansökan 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Helena Öberg på 076-6471603. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-02-10. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. 

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. 
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. 

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1529770-334951