SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
HR Process Specialist på Bravida Sverige AB

HR Process Specialist

Bravida Sverige AB Hägersten, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vill du arbeta hos en av Sveriges bästa arbetsgivare och vara med och göra skillnad? Bravida främjar utveckling och söker nu en HR Process Specialist med fokus på digitalisering som vill vara med på vår digitaliseringsresa. Välkommen med din ansökan! 

Ditt nya jobb 

I rollen som HR Process Specialist kommer du att säkerställa grunden i Bravida HR’s digitaliseringsresa inom flertalet People experience processer såsom attraktion, rekrytering, lärande och utveckling, engagemang, talang- och chefsförsörjning, prestation, kompetens m.fl.  

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att: 

 • Översätta behov i organisationen till tekniska lösningar 
 • Tillsammans med Talent Teamet skapa nya och utveckla existerande processer 
 • Implementera processer – vissa digitalt andra startar vi utan systemstöd 
 • Internutbilda i den dagliga driften av HR-systemet
 • Hålla i process workshops och utbildningar med verksamheten 
 • Testa och prioritera ny funktionalitet
 • Omvärldsbevaka kring trender inom Talent Tech området 
 • Vid behov ha kontakt med leverantör och systemspecialister 
 • 3rd linesupport
 • Stötta organisationen i förändrade arbetssätt

Ditt nya team 

Du kommer att vara en del av HR då rollen rent organisatoriskt ligger inom HR, men är en del i Bravidas nya People Tech-team med medlemmar från både HR & IT. Uppdraget är i gränslandet mellan vårt Talent Management team och People Tech team. 

Vi söker dig som

 • Har högskoleutbildning inom relevant område
 • Har minst 6 års arbetslivserfarenhet, varav minst 3 år i en motsvarande roll vilket gett dig god kännedom om talentprocesser samt ett intresse och kunskap om hur HR teknologi kan vara en möjliggörare för affärsnytta  
 • Är bra på att skapa och upprätthålla många kontaktytor 
 • Har erfarenhet att utbilda och hålla i workshops
 • Har erfarenhet av processutveckling samt av att kunna visualisera processerna  
 • Har varit med i minst ett HR system implementationsprojekt 
 • Flytande på engelska och minst ett nordiskt språk 

Som person är du driven och självständig med en stark genomförandekraft och fallenhet för att vidareutveckla både processer och relationer.  

Vi är en nordisk och decentraliserad organisation med nära samarbete mellan länderna. Då vi är på en digitaliseringsresa har vi ett behov av att utveckla och börja arbeta mer strukturerat och harmoniserat inom samtliga HR processer. Detta kommer kräva en del förändringsledning och för att lyckas i rollen ser vi därför att du gillar att arbeta i en föränderlig miljö.  

På Bravida värderas teamkänsla och stämningen är öppen och vänlig, här hjälps vi åt i jobbet! Dina kollegor är, precis som du, prestigelösa lagspelare som värdesätter hands-on anda och en god service till verksamheten!   

Bravida som arbetsgivare 
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans. 

Hur söker jag jobbet? 

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är  6 juni 2023. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. 

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess 

Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har över 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i hela Norden. 


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har över 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i hela Norden.
Bravida har utsetts till Karriärföretag 2023 för fjärde året i rad för vårt stora fokus på karriär- och utvecklingsmöjligheter.
[ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 4c8d8eb7abdd4c809aa1827dad6705aa