Jobbet Problemlösande och kreativ Industrielektriker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Problemlösande och kreativ Industrielektriker publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vi söker nu en industrielektriker till en av våra kunders underhållsavdelning i Skinnskatteberg. De har som mål att lyfta underhållsverksamheten till en högre nivå genom att aktivt arbeta med ständiga förbättringar och därmed öka produktionstillgängligheten. Gillar du utmaningar och ett arbete där du får använda din kreativitet och problemlösningsförmåga för att hitta lösningar är du kanske den vi söker.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.
ansvarsområde.

Som industrielektriker utgör du en viktig länk i det löpande och proaktiva arbetet och arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • felsökning
  • reparation
  • underhåll av industrins förekommande elanläggningar med tillhörande PLC styrningar 

Du kommer att jobba med system inom:
  • hydraulik
  • pneumatik
  • PLC 
  • frekvensstyrning
Som industrielektriker arbetar du med både förebyggande och avhjälpande underhållsarbeten på hela sågverksområdet. 
Även visst mekaniskt underhåll ingår i arbetet. Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter och ställer krav på mycket god problemlösningsförmåga, förmåga att arbeta självständigt och att ta egna initiativ.


arbetstider.

Heltid med goda möjligheter till anställning hos kund efter inhyrningsperiod.
Arbetsformen är fm/em/helg. Viss beredskap ingår i tjänsten.


kvalifikationer.

För att trivas i denna roll är du som person:
  • strukturerad
  • noggrann 
  • ansvarstagande
Du har lätt för att samarbeta och har god social förmåga. Du har ett nära samarbete med våra mekaniker och ingår i ett underhållslag bestående av underhållschef, el-ansvarig, mekaniker och elektriker.

Vi söker dig som lägst har en el-teknisk gymnasial utbildning. Tidigare erfarenhet från likvärdigt arbete samt kunskaper inom elteknik, PLC och mekaniska underhållsarbeten är meriterande, men inte ett krav.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

Sista ansökningsdag är 2019-02-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


Referens

201273522

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till