SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Proaktiv Test Engineer till Ewellix AB! jobb i Göteborg på Needo

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Proaktiv Test Engineer till Ewellix AB! på Needo

Proaktiv Test Engineer till Ewellix AB!

Needo Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Trivs du med att arbeta i en varierande miljö? Är du en proaktiv lagspelare som gillar problemlösning? Vill du vara med på resan i en global organisation och elektrifiera pneumatik och hydraulik? Då kan rollen som Test Engineer hos Ewellix AB vara något för dig!

Om Ewellix AB
Ewellix är en global innovatör och tillverkare av elektromekaniska ställdon samt komponenter och subsystem för linjär lagring och drivning. Produkter och lösningar används bland annat inom automation av monteringsprocesser, medicinska applikationer och anläggningsmaskiner. Ewellix var tidigare en del av SKF Group och består idag av 16 försäljningsenheter och åtta fabriker. Ewellix Group omsätter cirka 2,3 miljarder SEK och har cirka 1200 anställda. Koncernen har sitt huvudkontor i Göteborg och ägs av Triton. Med premiumprodukter och förstklassig support tar Ewellix siktet mot att bli förstahandsvalet inom linjära produkter och automationslösningar samtidigt som de tar ansvar för planeten och elektrifierar pneumatik och hydraulik.

Om rollen som Test Engineer
Som Test Engineer hos Ewellix kommer du att leda, planera, förbereda, montera och genomföra dels mekaniska tester, dels elektroniktester på komponenter i den interna produktutvecklingen men även direkt mot kund. Exempel på komponentlösningar som testas är ställdon anpassade för olika kunder inom industrin både lokalt och globalt.

Du kommer att bli en del av ett team bestående av fem medlemmar med befattningar som Process Engineer, Test Engineer och Design Engineer. Ni har ett tätt samarbete och sitter i ett öppet kontorslandskap. Större delen av din arbetsdag spenderar du i testlabbet där du genomför test i rigg, felsökning, analys av resultat och verifiering av komponenter.

Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är att supportera säljavdelningen vid kundbesök, där du med dina kunskaper bidrar till att ta fram en så bra lösning för kunden som möjligt för att sedan göra detta till verklighet i testlabbet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Leda, planera, förbereda, montera och genomföra dels mekaniska tester, dels elektronikteser.
• Rapportera och analysera testresultat.
• Verifiering av komponenter.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning inom mekatronik/elektronik/automation som civilingenjör eller YH utbildning. Vidare tror vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta mekaniskt och elektroniskt samt förstår kopplingen där emellan. Vi ser också att du har erfarenhet av elektriska styrsystem och PLC för att lyckas väl i denna roll. I arbetet förekommer ritningsläsning, har du själv erfarenhet av att arbeta i CAD är det ett plus likväl som att jobba agilt/enligt SCRUM metodik. Har du även erfarenhet av produktutveckling/ produktifiering av komponenter, innehar elbehörighet och/eller har erfarenhet som processingenjör är detta meriterande. Flytande språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Som person söker vi dig som trivs bra på en arbetsplats med högt i tak och som satsar på hållbarhet. Du är en lagspelare med ett prestigelöst förhållningssätt och värdesätter ett gott samarbete och tydlig kommunikation. Vidare söker vi dig som är proaktiv i ditt handlade och som får energi av att hitta lösningar på problem. För att trivas i rollen ser vi också att du är social och gärna delar med dig av din kunskap.

Viktigt för tjänsten är:
• Eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet inom relevant område.
• Övergripande kunskaper inom CAD.
• Erfarenhet av att arbeta med PLC och elektriskstyrning.
• Erfarenhet av arbeta mekaniskt med hårdvara.
• Flytande svenska och engelska både i tal och skrift.
• Att du är prestigelös, kommunikativ och lösningsorienterad.

Meriterande för tjänsten är:
• Tidigare erfarenhet av produktutveckling/produktifiering av komponenter.
• Erfarenhet av att arbeta agilt/enligt SCRUM metodik.
• Elbehörighet.

Ewellix AB:s erbjudande
Hos Ewellix blir du en del av ett gott gäng där ni tillsammans arbetar mot mer hållbar framtid. Du blir en del av ett team där ni kompletterar varandra och tillsammans driver projekt och verksamheten mot sina mål.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse, rekryteringen sker löpande.
Ort: Göteborg, Gamlestaden.
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som Test Engineer hos Ewellix AB som en tjänst för dig? Tveka inte med att skicka in din ansökan då rekrytering sker löpande. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

[ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: needo66471