Jobbet Prissättare av begagnade bilar till växande bilföretag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Prissättare av begagnade bilar till växande bilföretag! publicerad av vikoperdinbil.se

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi tusentals bilar och når kunder över hela Europa. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden.

Har du ett stort fordonsintresse och är på jakt efter nästa utmaning? Vi söker nu dig som brinner för bilbranschen och vill ta steget in i en ny, spännande roll! I rollen som Prissättare arbetar du med våra fordonsinköp och värderar och sätter bilpriser i realtid. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Alvik, Stockholm.

Arbetsuppgifter
I rollen som Pricing Analyst värderar du bilar i realtid utifrån utförliga digitala testprotokoll och vår unika prissättningsplattform. Du arbetar nära våra test- och inköpsstationer runt om i Sverige samt är länken mellan våra filialer runt om i Europa. Detta innebär arbetsuppgifter som att:

  • Värdera och sätta bilpriser i realtid genom vår prissättningsplattform
  • Uppskatta och värdera skador och slitage på fordon
  • Analysera och hålla sig uppdaterad gällande marknadspriser och konkurrenssituationen på den svenska marknaden
  • Övervaka och understödja inköpare på våra test- och inköpsstationer samt säkerställa att alla inköpen genomförs korrekt
  • Kontinuerligt utvärdera och uppdatera våra interna prissättningssystem och komma med förslag på förbättringsområde

Tjänsten är på heltid, 40 h i veckan. Fast grundlön + provision. 

Profil
Vi tror att du har ett stort fordonsintresse och goda fordonskunskaper som du förvärvat genom en fordonsteknisk utbildning, alternativt arbetslivserfarenhet från bilbranschen. Du har stor passion för bilar och har kunskap om värdering, inköp eller inbyte av bilar. Vidare har du en mycket god teknisk kunskap, förståelse för skador och slitage samt känsla för hur dessa påverkar en fordonsvärdering.

Som person är du snabbtänkt, trivs att arbeta med många parallella uppgifter, är noggrann och besitter en hög social kompetens. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Talar du ytterligare ett annat skandinaviskt språk är detta starkt meriterande, men inte något krav. Du har mycket goda kunskaper i MS Office.

Vi erbjuder
Du arbetar i en ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss så därav erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan. 

Kontakt:
Emelie Sackemark
Manager Talent Acquisition
0763248019

pricing, pricing analyst, prissättning, bilar, bil, bilpris, bilbranschen, fordon, värdering, sales, sälj

Referens

9982

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till