Jobbet Priskoordinator till Preem, Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Priskoordinator till Preem, Stockholm publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Gillar du att jobba med statistik och Excel? Nu söker vi en priskoordinator till Preem i Stockholm som stöttar säljorganisationen.

I rollen som Priskoordinator blir du ett viktigt stöd till säljorganisationen i deras dagliga arbete med kundprissättningen. Du ansvarar för hanteringen av prisrelaterade administrativa uppgifter samt deltar i olika sorters analys- och utredningsarbeten

Jobba för framtiden redan idag

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. 

Tjänsten är ett konsultuppdrag som planeras pågå till och med januari 2020. Du blir anställd av TNG och får ta del av våra förmåner. Tjänsten kommer att starta omgående och du sitter hos Preem på Kungsholmen i Stockholm under hela perioden. 

Beskrivning av tjänsten

Dina ansvarsområden blir bland annat att:

  • Ta fram kundstatistik och Excelrapporter
  • Hantera kundfakturor och administrera kundpriser och rabatter
  • Stötta säljkåren i prisfrågor
  • Hantera och säkerställa korrekta bonusutbetalningar
  • Förbättra och felsöka processer, rutiner och system.

Har du den här bakgrunden?

Har du tidigare erfarenhet av att jobba med statistik och Excel som arbetsverktyg och trivs i en administrativ roll med många kontaktytor så är det här rollen för dig!

Vi ser gärna att du har utbildning och / eller erfarenhet av ekonomi och försäljningsstöd då du kommer att vara en del av prissättningsteamet på Preem. En stor del av arbetet sker i affärssystemet M3, så vi ser också gärna att du har god generell IT vana och gillar att jobba med förbättringar i system. 

Är det här du?

Du som söker bör vara analytisk, kvalitetsmedveten och samarbetsvillig för att trivas i rollen. Du har ett stort samarbete internt och behöver vara hjälpsam, noggrann och har god initiativförmåga. Du har lätt för siffror och goda kunskaper i Excel då det kommer vara ditt arbetsverktyg. En god förmåga att lösa problem samt bidra till en god stämning i gruppen är också viktigt för att trivas och utvecklas i den här tjänsten. Du kommer att jobba i prissättningsgruppen på totalt åtta personer men jobbar närmsta två kollegor med liknande arbetsuppgifter. 

Ta reda på mer!

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

4CE72F322925406995B09721154267CA

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till