SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Masterdata specialist BCP Mekonomen jobb i Stockholm på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Masterdata specialist BCP Mekonomen på TNG Tech

Masterdata specialist BCP Mekonomen

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Gillar du att vrida och vända på siffror? Sök rollen som Pris- och Masterdata specialist på Bileko Car Parts redan idag!

Vill du ta möjligheten att utvecklas och påverka samt forma din egen roll framåt? Både din analytiska och kommunikativa förmåga blir viktiga i att kunna driva det dagliga arbetet liksom att ta ägarskap över systemfrågor på BCP och Mekonomen Groups fortsatta tillväxtresa.

Skicka in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I den här rollen får du använda din analytiska kompetens och bidra till BCPs och Mekonomen Companys resa till att bli norra Europas ledande och mest kostnadseffektiva varuflöde, samt möjliggöra mobilitet -idag, imorgon och i framtiden.

Bileko Car Parts AB (BCP) är ett supportbolag inom Mekonomen Company som ansvarar för sortiment, inköp och logistik. Primärt stödjer BCP säljbolagen Mekonomen och MECA, men även andra delar inom koncernen. Du blir en del av en prestigelös organisation med stor teknisk och kommersiell kompetens.

Som Pris- och Masteradataspecialist, får du en varierad roll med en central funktion i prissättningen och som systemägare. Du jobbar med utveckling och förbättring av funktionalitet och effektivisering av processer i en utvecklande och dynamisk arbetsmiljö.

Dina arbetsuppgifter

Som Pris- och Masterdataspecialist har du en viktig roll i att kontinuerligt säkerställa högsta kvalitet på BCPs artikeldata för bilreservdelar och tillbehör, samt bidra till ett väl utvecklat och fungerande system för prissättning.
Befattningen innefattar ett flertal olika arbetsuppgifter, men i huvudsak:

  • Pris- och artikeladministration d.v.s bearbetning och inläsning av pris- och artikelinformation i bolagets PIM-system (Produkt Information Management system) och prissättningssystem samt utveckla arbetssätt och processer för effektiv masterdatahantering.
  • Systemägare för prissättningssystem d.v.s. projektleda aktiviteter kopplat till att förbättra och utveckla funktionalitet och användarvänlighet i systemet samt agera kravställare mot systemförvaltare och systemleverantör. Du kommer ha ett nära samarbete med Systemförvaltare på IT-avdelningen. 
  • Prisanalyser/Prisrapporter d.v.s. löpande hantera prisrapporter och genomföra prisanalyser på utvalda sortiment

Värt att veta

Du kommer vara placerad på Mekonomen Groups huvudkontor vid Torsplan i nya Hagastaden i Stockholm. Du ingår i ett team på sju personer och rapporterar till Inköps- och Kategorichefen. Detta är en heltidstjänst med start så snart rätt person är på plats.

Våra förväntningar

För den här rollen tror vi att du har:

• Minst två års relevant arbetslivserfarenhet.
• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, systemvetenskap eller ingenjörsvetenskap.
• Mycket god data- och systemvana (Excel, Access, systemkunskap i affärssystem som t. ex. AX, Enterprise).
• Erfarenhet av arbete inom artikelvård och masterdata, gärna från grossistorganisationer.
• God kommunikativ förmåga och behärskar svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.
• Erfarenhet av projektledning.

Som person tror vi att du är noggrann, strukturerad och analytisk. Du gillar att gillar att vrida och vända på siffror och kommer på sätt att effektivisera processer. Du har en stor servicekänsla samt har en stark drivkraft med god förmåga att ta egna initiativ. Du gillar att ta ansvar och sporras av att få styra över dina uppgifter på egen hand. Har du erfarenhet från arbete med masterdata i grossistorganisation eller ett bilintresse är det meriterande.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: CBE1435D23B54E73B2267B792CE322D3