Jobbet Prestigelös och driven inkassohandläggare till Modhi har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Prestigelös och driven inkassohandläggare till Modhi publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Modhi Collect Sweden AB sitter i ljusa och fräscha lokaler i Hammarby Sjöstad, bara 10 minuters promenad från Gullmarsplan. Du erbjuds en öppen och ambitiös kultur där det finns möjlighet att växa och utvecklas inom organisationen.

Modhikoncernen ingår i norska Sparebank 1 Gruppen och bedriver sedan april 2020 verksamhet i Sverige i systerbolagen Modhi Collect Sweden AB och Modhi Finance Sweden AB. Modhi Collect Sweden AB bedriver inkassoverksamhet med tillstånd från Datainspektionen.

Om tjänsten

I rollen som inkassohandläggare kommer du att jobba operativt med hanteringen av Modhifodringar. Du sköter, tillsammans med dina fyra kollegor, hela inkassoprocessen från inkassokrav till ansökningar till Kronofogden. Huvudfokus för rollen är att förhandla fram den bästa lösningen för samtliga parter.  Du arbetar med ett brett kontaktnät både internt och externt. 

I rollen ingår bl.a.;

  • Besvara inkommande förfrågningar, via brev, e-post och chatt samt muntligt via telefon
  • Utgående telefoni mot gäldenärer och externa intressenter
  • Bidra till bra lösningar vid indrivning av utestående fordringar
  • Uppföljning och hantering av våra portföljer
  • Utveckla arbetsprocesser
  • Posthantering I denna tjänst ställs det stora krav på att du trivs i en föränderlig miljö då Modhi är i en stark positiv tillväxtfas. 

Vem söker vi?

För att trivas i rollen som inkassohandläggare ska du tidigare ha jobbat med detta och du har en stor förståelse för hela processen. Du har lätt för att jobba i olika system och är flytande i tal i och skrift i både svenska och engelska. Har du även kunskap i något annat språk är det meriterande.

Du jobbar effektivt och är självgående, samtidigt som du är prestigelös. Det är en självklarhet för dig att du trivs i kontakten med andra människor och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du är en god  lyssnare och är lyhörd för olika människors ekonomiska situation samtidigt som du har lätt för att hitta lösningar. Självklart i detta jobb är att du är samarbetsvillig, jobbar strukturerat och samtidigt drivs av att nå företagets gemensamma mål.

Visst vill du vara med på Modhis resa framåt? Välkommen med din ansökan!

Om koncernen

SpareBank1 är Norges näst största finansaktör och utgörs av en allians mellan regionala och lokala sparbanker och erbjuder ett komplett utbud av finansiella produkter och tjänster till individer och företag på hela den norska marknaden. Sparebank1 alliansen har ett samägt produktbolag, Sparebank1 Gruppen, som levererar attraktiva produkter och tjänster med fokus på goda kundupplevelser till SpareBank 1 alliansen och dess kunder.

Det finns 7 500 anställda i SpareBank1 alliansen, varav ca. 1 200 i SpareBank 1 Gruppen med dotterbolag. Modhi ingår SpareBank 1 Gruppen. Modhi har 150 anställda och är en betydande aktör på den norska marknaden för köp och förvaltning av kreditportföljer. Modhi har en nordisk tillväxtstrategi och förväntar sig stark tillväxt under kommande år. Som ett led i den nordiska tillväxtstrategin har Modhi förutom etableringen i Sverige, även nyligen etablerat sig i Finland.

Läs mer om oss på: www.modhi.se 

Ansökan

I denna rekrytering har Modhi valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Stenfeldt på 076-6471633. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-09-30.  Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.   Varmt välkommen med din ansökan!  För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...  


Titel: Inkassohandläggare


Referens

teamtailor-944884-177013

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till