Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Presale HR Consultant till CatalystOne Solutions AB jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Presale HR Consultant till CatalystOne Solutions AB på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Presale HR Consultant till CatalystOne Solutions AB

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

CatalystOne Solutions AB - Nordisk ledare inom HCM-mjukvara - Exceptionellt hög medarbetarnöjdhet - Flexibilitet och Transparens - Personlig utveckling som en självklarhet i företagskulturen - En organisation som andas ambition - Fantastiska kollegor - HR Tech.  

CatalystOne söker nu dig som kan HR-området, har en konsultativ approach och systemvana. Som Presale Consultant HR blir du produktexperten inom säljorganisationen som också bidrar i produktutvecklingen. Du är den som tillsammans med ett team av Sales Executives verkligen genuint får kunden att förstå vad det är som behövs och är möjligt. Du blir en del av den förtroendeskapande länken.

Den nyckelperson som nu söks förstår HR-system och de bakomliggande mekanismerna för HR-processer. Kan navigera i ett IT-landskap med förståelse för hur värdeskapande data flödar genom olika system. Har en konceptuell förståelse för hur detta på ett pedagogiskt sätt kan förmedlas till kund för att visa på funktionalitet och det verkliga värdet av systemet. Kunden behöver förstå att du förstår - för ett genuint förtroendeskapande. Rollen bidrar också vid i upphandlingar.

För att lyckas i rollen behöver du ha en strategisk förståelse, vara förtroendeskapande och pedagogisk. Du behöver ha ett starkt eget driv. Vi ser gärna att du brinner för funktionalitet och processförbättring inom HR-området samt har ett intresse för att följa trender och utveckling inom HR.

Denna roll kräver att du kan kommunicera på en hög nivå både på Svenska och Engelska. Ytterligare språk är meriterande. CatalystOne finns till för kunden vilket innebär att resor förekommer.

CatalystOne är en organisation definierad av entreprenörsanda. Du kommer här att vara med och påverka både organisation och din egen roll i en inkluderande kultur där man hjälper varandra. Det finns en stor transparens i allt som görs, vilket ger en skön känsla av inkludering.

CatalystOne växer snabbt och etablerar sig i fler länder. Förändringar sker och med det kommer trevliga utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är tillsvidareanställning som utgår från CatalystOnes huvudkontor i Stockholm.

Rollen kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum. Vi frågor är du välkommen att kontakta [ Link removed ]


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: B8C1CE4657C34260A572CCB51FF881B4