Jobbet Presale Engineer / Sales Support inom Linux till op5 har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Presale Engineer / Sales Support inom Linux till op5 publicerad av Bravura

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har erfarenhet av Open Source och intresse för övervakning? Här erbjuds du en central roll där du får bidra med problemlösning och support till kunder, partners och säljare inom Norden.

Om företaget

OP5 utvecklar och levererar lösningar för övervakning och kontroll av IT-infrastruktur till kunder med driftkritiska miljöer. OP5:s vision är att vara drivkraften i en värld där IT, genom att leverera mätbara resultat och kontroll, ses som en strategisk resurs för bättre affärer. Genom att erbjuda produkter, kompetens och engagemang hjälper man IT-ansvariga att få koll på sin verksamhet. Målet är att vara en nära samarbetspartner till kunderna i och med att producera och leverera IT som bidrar till verksamhetens resultat. Hos OP5 är man engagerad och delar gärna med sig av sin kunskap och erfarenheter. Värdeorden är tillit och transparens med fokus att skapa teamkänsla.

Arbetsuppgifter

Som Presales Engineer ingår du i ett team som arbetar med kunder globalt. Främst kommer du att ge teknisk konsultation och stöttning till kunder, partners och säljare för den nordiska marknaden. Det innebär att utföra produktdemonstrationer och workshops remote från kontoret i Stockholm, men även ute hos kund. Tjänsten innebär ca 20 övernattningar per år.

Du kommer även att stötta i alla tekniska frågor som uppkommer vid integrationer för nya kunder. Inledningsvis får du den introduktion, kompetensutveckling och mentorskap som behövs för att senare bli självständig i din roll.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom relevant område är meriterande
• Minst 3 års erfarenhet från en roll där du arbetat med Open Source
• Goda kunskaper i Linux, Apache, MS SQL och PHP/Python
• Meriterande med praktisk erfarenhet av server, nätverk och Nagios
• Vi tror att du har arbetat som systemadministratör, tekniker eller teknikkonsult

Som person motiveras du av problemlösning och är den som ser möjligheter i varje situation. Du är intresserad av OP5:s produkter och har en nyfikenhet för tekniken vilket gör att du alltid vill lära nytt. Vidare trivs du i en kommunikativ och konsultmässig roll med stora kontaktytor. Du känner ansvar och stolthet i ditt arbete, vilket gör att du levererar det som lovas. Innovation, lösningsorienterad och kreativ är viktiga egenskaper. För OP5 som organisation, är värdeorden tillit, transparens och ”IT-Honesty” (öppna och ärliga relationer) viktiga och har starkt bidragit till OP5s mycket höga kundnöjdhetssiffror och en branschunik förmåga att bibehålla kunder.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kista
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Linux, konsult, sales, support, sälj, försäljning, service, monitor, Nagios, Naemon, open source, Openstack, Apache, MySQL, Python, PHP, Docker, Kubernetes, Elastic, Logstash, Kibana, ELK, programmering, scriptning, integration, implementation, development, consulting, hårdvara, mjukvara, server, database, systemintegration, systemadministratör, systemingenjör, teknisk säljare

Referens

1913401

Liknande jobb

DevOps Engineer Stockholm Semcon
Senior Infrastructure Engineer Stockholm Volvo Car Corporation

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (It - Stockholm).