Jobbet Pratar du arabiska och svenska och intresserar dig för integrationsfrågor? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Pratar du arabiska och svenska och intresserar dig för integrationsfrågor? publicerad av Skill

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Norrköping
90 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Kanske vet du själv hur det är att flytta till ett nytt land eller kanske vet du någon som har gjort den resan? Som har fått skapa ett liv och en identitet i ett land med ett främmande språk, på en arbetsmarknad där man saknar nätverk eller kunskap. Vi kan bara föreställa oss att det borde vara en utmaning för vem som helst. Men det går att lyckas i ett nytt land! Vi vet att kontakter och en push i rätt riktning kan vara en stor hjälp. Här vill vi bidra! Vill du bli en av oss och faktiskt hjälpa personer med utländsk härkomst att komma in på den svenska arbetsmarknaden? Bra! Stämmer följande på dig?
• Goda kunskaper i arabiska och svenska
• Genuint intresserad av människor
• Självständig, drivande och nyfiken på att lära nytt Då vill vi gärna att du söker redan idag!

Om företaget
Skill är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en växande nationell närvaro. Våra ägare, som är 18 industriföretag, tre kommuner och Region Östergötland, vill att vi arbetar med att säkerställa kompetensförsörjning av högsta kvalitet. En viktig del i detta är att hjälpa våra kunder att rekrytera rätt kompetens till sitt företag. I vårt uppdrag ligger också att vara engagerade i utbildnings- och kompetensförsörjningsfrågor och fungera som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. Skill har idag kontor i Linköping, Norrköping, Motala, Mjölby, Stockholm, Järfälla, Göteborg, Malmö och Karlskrona. Dessa kontor bemannas av sammanlagt ett 70-tal personer. Över 800 konsulter är uthyrda till våra kunder och vi gör flera hundra rekryteringar direkt till kund under ett år. Genom närvarande chefer och stöttande kollegor som hjälper varandra mellan olika områden är vi ett företag som kan garantera att du kommer att mottas med värme och genuint intresse. Att bli en del av Skill innebär att du sveps med i ett affärsdrivet, engagerat och varmt gäng.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som integrationscoach kommer du att ha en viktig roll när vi nu startar igång ett spännande projekt med syfte att göra vad vi kan för att öka mångfalden inom industrin, vilket är den bransch som vi på Skill jobbar mest mot. Många företag behöver anställa men under den högkonjunktur som råder är det svårt att hitta rätt medarbetare. Vi vet att det finns många i Sverige som står utan jobb idag, som vill jobba, tjäna egna pengar och bidra. Det är dessa personer som vi vill att du tillsammans med oss övriga i projektet ska identifiera, validera och utbilda för att sedan sikta på att erbjuda praktik eller anställning hos någon av våra kunder. Vi som arbetar i projektet brinner för integrationsfrågan, vi ser det som en oerhört viktig del för både individerna själva men också som ett led i att bidra till företagens tillväxt. Vi vill att du likt oss ska känna att det här är en fråga som verkligen är viktig! Ett axplock av de områden som du kommer att arbeta med:
• Knyta kontakter och nätverka med nyanlända och andra utrikesfödda
• Genomföra intervjuer
• Vägleda och matcha individerna mot utbildning, praktik, jobb
• Nätverka och vara rådgivande med företag i integrationsfrågor

Din profil
Ett grundläggande krav är att du har goda kunskaper i både arabiska och svenska. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med nyanlända eller integrationsfrågor på något sätt, antingen ideellt eller professionellt, är ett krav. Erfarenhet av rekrytering är meriterande, likväl som erfarenhet från industrin. För att trivas i rollen som integrationscoach behöver du vara självständig och initiativtagande. Likväl som idérik med förmågan att själv strukturera ditt arbete. Då du kommer att möta människor med olika bakgrund är det viktigt att du är lyhörd och intresserad på ett sätt som gör att du skapar förtroende. B-körkort är krav.

Ansökningsförfarande
Har du frågor gällande tjänsten kontakta då Elise Karlborg, elise.karlborg@skill.se alt. 013-473 20 64. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Referens

3643

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till