Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Praktisera inom rekrytering i Borås! jobb i Borås på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Praktisera inom rekrytering i Borås! på StudentConsulting

Praktisera inom rekrytering i Borås!

StudentConsulting Borås, Västra Götalands län Heltid
Vi söker dig som är studerande och önskar en praktikplats under hösten 2021. Är du som person engagerad, organiserad och utåtriktad? Då är detta ett tillfälle för dig!

Information om uppdraget:

Till Boråskontoret söker StudentConsulting nu en praktikant. Du kommer vara med i vårt dagliga arbete och praktisera nära våra medarbetare som jobbar med rekrytering.
Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och består bland annat av rekrytering såsom urval, telefonintervjuer, search, intervjuer och referenstagning. Du kommer få en stor inblick i rekryteringsprocessen och HR-frågor.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande inom det personalvetenskapliga/ekonomiska området eller liknande och har en planerad praktikperiod under hösten. Vi ser gärna att du studerar i Borås med omnejd, då det kan finnas möjlighet för en timanställning efter praktikperioden.

Som person är du driven, strukturerad och ansvarsfull. Eftersom arbetet innebär kontakt med både kandidater, konsulter och till viss del kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med ett högt tempo, där den ena dagen inte är den andra lik.

På StudentConsulting lägger vi stor vikt vid personlig och professionell utveckling. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!

Sökord: HR, rekrytering, praktikplats, praktik

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59055