Jobbet Praktisera hos StudentConsulting i höst! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Praktisera hos StudentConsulting i höst! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du målinriktad, driven och söker praktik till hösten?Är du flexibel och tycker om att arbeta med kunder och service? Nyfiken på bemanning, rekrytering eller försäljning? Nu finns möjlighet att praktisera på StudentConsultings kontor i Göteborg.

Information om uppdraget:

Som praktikant hos oss ingår du i team om 4 personer där du kommer få arbeta med olika delar i rekryteringsprocessen samt utbokning/schemaläggning av vikarier. Där ingår uppgifter som urval, telefonintervjuer, fysiska intervjuer och referenstagning. Utöver det tillkommer uppgifter som schemaläggning, telefon- och mailkontakt med kandidater, konsulter och kunder, avtalshantering samt övriga administrativa uppgifter.

Praktiken kommer vara förlagd måndag-fredag 8-17 på StudentConsultings kontor i Göteborg. Viss flexibilitet med tider finns mellan 06.00-17-00.
Planerad start är slutet Augusti/ början September

Detta söker vi:

Det är meriterande med erfarenhet från serviceroller. Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Tempot är ofta högt, därför tror vi att du har en hög tolerans mot stress och kan arbeta effektivt. Att ha en förmåga att fatta snabba beslut är ett måste. I gengäld trivs du med att snabbt se resultat av din arbetsinsats och kommer arbeta i ett tätt sammansvetsat team om 4. Vi ser också att du är självständig, noggrann och utåtriktad. Vi tror att du har ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang kommer vara en god representant för StudentConsulting. Du brinner för att ge service till kunder och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig.
Du kommer få en grundlig introduktion och utbildning på vårt kontor i Göteborg.

Vill du bli vår nästa kollega och arbeta med branschens nöjdaste kunder? Sök din praktikplats redan idag då vi arbetar löpande med urval och är flexibla med startdatum!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42789

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Operativ Säkerhetschef Göteborg PAf Rekrytering
Kemist till Ragn-Sells AB Göteborg Poolia
Systemutvecklare till KanbanFlow! Göteborg Academic Work
Junior Javautvecklare sökes! Göteborg Framtiden
Driven innesäljare sökes Göteborg Framtiden
Spelande utvecklare till IGDB.com Göteborg Academic Work
NRI Group söker redovisningschef Göteborg Meritmind
Produktionstekniker Göteborg Skill
Production System Engineer Göteborg Volvo Group
Systemingenjör Mekanik Göteborg SAAB
Senior Administrator, Personal Assistant – AstraZeneca Göteborg Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Är du nästa Skadereglerare på Volvia? Göteborg Amendo Bemanning
Heltidsjobb som vikarie i Lerum i höst Partille StudentConsulting
Heltidsjobb som vikarie i Lerum i höst Alingsås StudentConsulting
Truckförare sökes i sommar v28-33 Göteborg StudentConsulting
Vikarie i Lerums förskola och grundskola Göteborg StudentConsulting
Heltidsjobb som vikarie i Lerum i höst Lerum StudentConsulting
Vikarie i Lerums förskola och grundskola Alingsås StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till