Jobbet Praktikant inom rekrytering/HR sökes omgående! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Praktikant inom rekrytering/HR sökes omgående! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Studerar du personal eller ekonomi på högskola eller universitet? Har du praktik som en del av din utbildning och vill lära dig mer om bemannings- och rekryteringsbranschen? Då har du kommit rätt!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting arbetar med bemanning och rekrytering av tjänstemän och arbetare och är ett av Sveriges ledande bolag inom bemannings- och rekryteringsbranschen med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift. Nu söker vi dig som vill lära dig mer inom HR, bemanning och rekrytering.
I rollen som praktikant kommer du få testa flertalet uppgifter inom rekryteringsprocessen, det kan bland annat innefatta följande:
- Urval
- Telefonintervju
- Inbokning av intervjuer
- Personliga intervjuer
- Referenstagning
- Search
- Schemaläggning
- Telefonkontakt med konsulter/kandidater
- Administrativa uppgifter

Arbetet utförs på vardagar under kontorstider, period för praktiken kan variera utifrån när just din utbildning har planerat in praktik.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för praktik hos oss så behöver du studera på högskola, universitet eller en yrkesutildning.
Vi tror att du som söker den här tjänsten är engagerad, framåt, inte rädd för att ta kontakt med nya människor. Du bör trivas med att arbeta i ett högt tempo, ha en social roll och att arbeta i team. Vidare är du flexibel och resultatinriktad. Låter det här som något för dig? Ansök då idag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40850

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn007 - Stockholm).