Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Praktik jobb i Stockholm på SE Frigo

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Praktik på SE Frigo

Praktik

SE Frigo Remote, Stockholms län Heltid

Läser du logistik och vill göra din praktik hos oss?

Varje år välkomnar vi praktikanter inom olika verksamhetsområden i hela Sverige. Vi ser detta som ett fantastiskt tillfälle för dig och för oss att utbyta kunskaper. Vem vet – kanske just du får chansen att jobba hos oss efter avslutad praktik?

Om Bring Frigo

Bring Frigo driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Med gedigen kunskap inom livsmedelshantering har vi sedan 1948 levererat färska, kylda och frysta livsmedel. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 till +18 grader beroende på vilka behov och krav som ställs.

Bring Frigos medarbetare strävar dagligen efter att erbjuda våra kunder smarta logistiklösningar som är enkla att hantera och går i takt med den teknikutveckling som möjliggörs i vår bransch. Vi strävar efter att ständigt förbättras och hitta attraktiva erbjudanden till både livsmedelsbranschen och deras slutkund, konsumenten. Förutom lager och distribution i Norden och Europa erbjuder vi andra typer av tjänster, däribland infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering.

Vi söker dig

Vi söker dig som studerar logistik eller annan relevant utbildning. I Sverige finns vi i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Staffanstorp, Jönköping, Linköping, Örebro, Kumla och Umeå och tar således emot praktikanter på flertalet orter.

Ansökan

Om du är intresserad av att göra din praktik hos oss; skicka in ditt CV och ett personligt brev där du berättar om din utbildning, varför du vill göra praktik hos oss, på vilken ort du önskar göra din praktik och datumen för din planerade praktikperiod.

 

Rekommenderade jobb

Praktik
SE Frigo Remote Heltid
Trafikledare Helsingborg
SE Frigo Heltidsanställd
Verksamhetsutvecklare
E-handel og logistikk - Operations SE, DK, FI Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 145409