Jobbet Praktik inom Lön, Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Praktik inom Lön, Stockholm publicerad av Aspia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är det snart dags för din nästa LIA-period? Är du nyfiken på tjänsten som Lönekonsult? Vi är väldigt glada att ha möjlighet att erbjuda praktikplatser! Hos oss på Aspia får du en mängd samlad expertis som troligtvis gör oss till den största kunskapsbanken i Norden när det gäller företagande. Lägg sedan till att vi är ett härligt gäng nytänkande och nyfikna kollegor. Just nu söker vi dig som läser en YH-utbildning inom lön med planerad praktik våren 2021 och som är lite extra nyfiken på just outsourcing.

Ditt uppdrag under LIA-perioden

Under din praktik hos oss kommer du få en inblick i hur det är att arbeta som Lönekonsult hos oss på Aspia. Du kommer att få vara delaktig i arbetet ut mot våra kunder och vara behjälplig med att exempelvis hantera det löpande lönearbetet, system av tid- och resefiler samt hantera olika kollektivavtal. I rollen som Lönekonsult hos oss på Aspia har du ansvar för ett flertal kunder inom en mängd olika branscher. Som praktikant hos oss kommer du därför få en möjlighet att sätta dig in i nya områden och hantera löneprocessen för olika företag.

Vi söker praktikanter till vårt lönecenter i Stockholm på Torsgatan 21. Du är välkommen med din ansökan både för LIA 1 och LIA 2.

Din profil

Vi söker dig som läser en YH-utbildning inom lön med en planerad LIA under våren 2021. Vi ser även att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

I Aspias rekrytering sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är:

  • en god kommunikatör med en förmåga att vara tydlig mot kunder och kollegor
  • noggrann och kan se både detaljer och helheten
  • prestigelös med en god känsla för service

Du erbjuds

Hos oss på Aspia för du möjligheten att under din LIA-period lära dig mer om arbetet inom outsourcing samtidigt som du breddar din kompetens inom lön. Här får du arbeta tillsammans med ambitiösa och drivna kollegor i en flexibel och framåtlutad miljö.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi använder oss av urvalsfrågor och arbetspsykologiska tester som ett första urvalssteg, allt för att säkerställa en rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess. Vidare ser vi gärna att du bifogar CV och studieintyg i din ansökan.

Vi kommer att träffa de kandidater som är aktuella för en intervju hos oss digitalt över teams den 26 och 27 oktober. Vi kontaktar dig så snart vi har ett vidare besked och som allra senast den 20 oktober.

Vid eventuella frågor om praktiken får du gärna kontakta Tomas Gunnarsson på tomas.gunnarsson@aspia.se.


Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär!

Referens

66187

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till