Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Praktik HRM/PA student våren 2022 jobb i Kalmar på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Praktik HRM/PA student våren 2022 på Uniflex

Praktik HRM/PA student våren 2022

Uniflex Kalmar, Kalmar län Heltid
Jobbeskrivning
Till våren 2022 kommer vi erbjuda praktik på vårt kontor i Kalmar för en universitetsstudent. Praktikplatsen är lämplig för dig som studerar Human Resource Management i Kalmar eller Personal- och Arbetslivsprogrammet i Växjö. Praktikperioden som erbjuds är januari-mars alternativt mars-juni eller enligt överenskommelse. En praktik hos oss innebär att du får följa personalansvariga och kontorsansvarig i olika delar av arbetet med personaluthyrning och rekrytering. Arbetsuppgifterna kan exempelvis röra sig om kundbesök, konsultsamtal, urvalsarbete, annonsutformning, referenstagning, matchning, bokning och personaladministrativa ärenden. Uniflex är uppbyggt av små team som arbetar tätt tillsammans.

Personliga egenskaper
Genom ditt ansvarstagande, affärsfokus och engagemang visar du på dina ambitioner där du söker utveckling genom egen drivkraft och reflekterande förmåga. Vi ser att du uppskattar nya utmaningar och tycker det är kul med en arbetsmiljö där du får arbeta praktiskt med olika arbetsmoment, med tyngdpunkt inom rekrytering. Inom Uniflex finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering och det finns goda möjligheter till anställning som personalassistent och/eller personalansvarig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vid frågor kontakta Mattias Milhav, affärsområdeschef, [ Email address blocked ] .


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55549