Jobbet Praktik, examensarbete eller spontanansökan till Malmö stadsbyggnadskontor har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Praktik, examensarbete eller spontanansökan till Malmö stadsbyggnadskontor publicerad av Malmö Stad

Full-Time
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Annonsen avser praktikplats, examensarbete eller spontanansökan till stadsbyggnadskontoret.

Skriv en ansökan där du berättar vad du är intresserad av. Ange tydligt om du söker praktikplats, ska skriva examensarbete eller om det är en spontanansökan. När det gäller praktik och examensarbete har vi endast möjlighet att ta emot studenter från universitet och högskola/yrkeshögskola. Det är därför viktigt att du själv har förslag och idéer på vad du vill göra eller skriva om.Kvalifikationer

Du som vill söka praktik, skriva examensarbete eller skicka in en spontanansökan har pågående eller avslutade studier på universitets- eller högskolenivå. Detta inkluderar även yrkeshögskolor där studenter söker plats för Lärande i arbetet (LIA).

Ansökan gäller ingen befintlig tjänst, utan gäller enbart dig som är intresserad av praktik, examensarbete eller tillfälligt arbete.

Vi arbetar med löpande urval.Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Malmö har utvecklats till en spännande stad som lockar såväl människor som företag och i detta expansiva skede står Malmö stad inför flera utmaningar där Stadsbyggnadskontoret har en viktig roll. Stadsbyggnadskontoret är en myndighet för plan-, bygg- och lantmäterifrågor och arbetar med översiktlig planering, detaljplanering, fastighetsbildning, bygglov, mätning och kartläggning. På Stadsbyggnadskontoret arbetar cirka 230 personer med att planera och utveckla Malmö.Information om tjänsten

Anställningsform:Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Ansökan gäller ingen befintlig tjänst, utan gäller enbart den som är intresserad av praktik, examensarbete eller tillfälligt jobb.Övrigt

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Referens

20201576

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till