Jobbet Practice Support Manager till Hoya Optik! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Practice Support Manager till Hoya Optik! publicerad av TEMP TEAM Sverige AB

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Har du stort intresse för teknik och IT? Är du logiskt tänkande och en ihärdig problemlösare? Förstår du vikten av att vara kundfokuserad? Då är tjänsten som Practice Support Manager rätt för dig! Hoya Lens Scandinavia är en av de stora glastillverkarna i världen och marknadsför högkvalitativa glasögonglas till optiker i Sverige, Norge och Danmark. Verksamheten finns i Malmö och ingår i den globala koncernen Hoya Coperation som är en av de världsledande inom optik.

Rollen
I din roll som Practice Support Manager arbetar du i huvudsak med nedanstående arbetsuppgifter: - Montera och installera Hoyas produkter - Besöka samt ge support till optiker - Konfigurera och integrera Hoya optiks system - Utbilda optiker i produkter och system Resor i tjänsten förekommer 2-3 gånger i månaden både nationellt och i Danmark.

Du erbjuds
Ett spännande globalt företag med förstklassiga produkter inom optik. Du kommer sitta i ett öppet kontorslandskap med högt i tak med en härlig gemenskap.

Din profil
För att trivas i rollen som Practice Support Manager har du intresse för teknik och IT och tycker att ämnet Optik är spännande. Då tjänsten till stor del består av kundkontakt ser vi att du är kund- och serviceorienterad samt är bekväm i ditt sätt att kommunicera med andra. Vi tror även att du är en logisk problemlösare som är nyfiken på att lära dig komplexa system med en vilja att fördjupa dig i Hoyas produktsortiment. Vidare är du analytisk, flexibel och ihärdig som person. För att passa i rollen ställer vi följande krav: - Erfarenhet av teknisk support - Flytande i svenska och engelska i tal och skrift - B- körkort Meriterande: - Förståelse för danska språket - Erfarenhet av optik

Intresserad?
Låter tjänsten som Practice Support Manager intressant? Vänta då inte med att ansöka utan sök redan idag! Då vi har ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan slutdatum. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Martin Amarelle eller Rebecka Eklund på telefonnummer 040- 611 07 70.

Referens

1983

Om företaget

I närmare 40 år har vi på TEMP-TEAM framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Genom våra etablerade nätverk får vi kontinuerligt in nya uppdrag som spänner sig över flertalet branscher och yrkeskategorier.

Arbetet är en stor del av livet, därför är det viktigt att man gör det man trivs med. Samspelet mellan rätt miljö, kollegor och motivation bidrar till att man prestera sitt bästa – och mer därtill. På TEMP-TEAM lägger vi stor vikt vid att matcha dig med kundföretaget för att säkra en hållbar lösning. Vi har både bemanning och rekryteringsuppdrag inom flertalet yrkesområden, så oavsett om du är anställd, mellan två arbeten eller söker extra jobb så är TEMP-TEAM din ideala partner i sökandet efter ditt nya jobb.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till