Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Event Manager till Dr Saeid AB jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Event Manager till Dr Saeid AB på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Event Manager till Dr Saeid AB

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Dr Saeid AB är Saeid Esmaeilzadehs privata helägda holdingbolag. Dr Saeids uppdrag är att inspirera, hjälpa och bygga strukturer som underlättar entreprenörskap för individer som förverkligar sina idéer. Med över femton års erfarenhet av att bygga företag inom olika branscher fokuserar Dr Saeid på att använda sina principer och strukturer för bolagsbyggande.

Vi söker en kreativ och proaktiv person i rollen som Event Manager. Du kommer att ansvara för att planera, marknadsföra, koordinera och utföra både interna och externa evenemang. Du erbjuds möjligheten att konceptualisera och skapa både fysiska och digitala events, som till exempel webinars med intressanta gäster, AW:s, workshops, konferenser i bolagets anläggningar m.m. Du är i början av din karriär, har erfarenhet från att jobba med events och din engelska är på en hög nivå. Du får gärna ha ett intresse för IR-frågor men tidigare erfarenhet är inget krav. Du är mångsidig, snabb i tanken och full av idéer som du inte är rädd för att föra fram och testa. Du kommer till ett snabbrörligt bolag med högt i tak och en familjär stämning.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Dr Saeid AB med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta Cajsa Malm via [ Link removed ]  eller Martina Alexandersson på [ Link removed ] . Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [ Link removed ] . Vi tar ej emot ansökningar via email.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 291387EAB3114292AF9F6529AC1D66F0