Jobbet Postsorterare sommar har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Postsorterare sommar publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag
Heltid
Östersund
0,00kr/ år
20 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba extra vid sidan av studier eller annat deltidsjobb? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning 4 personer som vill jobba extra som postsorterare. Arbetet är förlagt ute på Frösön och pågår mellan 08:15-10:30 alla vardagar.
Uppgifterna är sortering/hantering av post.
Vi söker dig som har ett annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Detta skulle kunna vara ett eget företag, du är student, du jobbar deltid i tex butik.
Starten för detta uppdrag är from nästa vecka eller som senast mitten av juni. Man har stor möjlighet till ett flexibelt schema där man kan jobba allt mellan 1-5 pass i veckan.

Du kommer jobba i ett team av ca 10-15 personer varje morgon. Du startar alltid ditt pass 08:15 men pga varierande volymer så är sluttid lite olika mellan 10:15-10:45. Utbildning sker på plats.

Vi tillsätter tjänsterna så snart vi hittat rätt personer så sök redan idag!

Detta söker vi:

Du är en samarbetsvillig person som både är noggrann och effektiv. Det är ett plus om du har körkort + bil då arbetsplatsen ligger ute på Frösön.
Du har intyg på att du är student till mins 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42694

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till