Jobbet Positiv löneadministratör till bolag i norrort har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Positiv löneadministratör till bolag i norrort publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en löneadministratör till vår kund i norrort. Detta är ett uppdrag som löper minst 6 månader framåt med stor chans till förlängning. Du kommer att tillhöra ett team som totalt hanterar 1 500 löner. Teamet ansvarar tillsammans för att korrekt och snabbt kunna leverera lönerna till personalen enligt den personalpolicy som företaget står för.

I rollen som löneadministratör på denna arbetsplats kommer du att arbeta med följande:

  • Säkerställa att informationen om de anställdas löner är korrekt
  • Se till att alla betalningar och avdrag är korrekt och i linje med företagets policy
  • Säkerställa maximal effektivitet och omformning vid behov
  • Ständigt sträva efter att leverera spetskompetens inom service
  • Upprätthålla noggranna kontroller och tester

Din profil
Vi söker nu dig som har minst ett års erfarenhet av lönearbete, och som gärna har arbetat på ett större, internationellt företag.

Som person är det av stor vikt att du är uppmärksam på detaljer, lösningsorienterad samt ger en god service. Du är positiv, flexibel och trivs bra med att arbeta i ett team. Det är en självklarhet för dig att upprätthålla fullständig sekretess då du arbetar med känslig data. Vidare är du systemvan och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Löneansvarig, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönespecialist, Lönehantering, Payroll service, Lönebyrå, Lönesystem, Payroll Assistant, Payroll Specialist, HR Payroll Administrator, Salary Specialist, lönecontroller.


Referens

2B597AD65B1B4885961ED2BA578AF2B2

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till