Jobbet POSITIV, ENERGIFULL OCH ORDNINGSSAM EKONOMIANSVARIG/CHEF har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

POSITIV, ENERGIFULL OCH ORDNINGSSAM EKONOMIANSVARIG/CHEF publicerad av HiQ

Heltidsanställd
Linköping

ArbetsbeskrivningDetta söker vi

I rollen som ekonomiansvarig kommer du att ansvar för all löpande bokföring inklusive månads- och årsbokslut. Dina arbetsuppgifter består av att ansvar för leverantörs och kundreskontra, fakturering, moms samt in och utgående betalningar. Dina arbetsuppgifter kan variera från att ta ansvar för att ta fram och tillsammans med VD analysera verksamhetskritiska mätetal från verksamheten till att vara spindeln i nätet med kontakter med våra konsultledare, konsulter och externa partners. 

Du kommer att ingå i vårt team med sälj- och konsultansvariga samt administratörer som leds av VD. Som ekonomiansvarig rapporterar du till och nära VD för HiQ Ace i Linköping. Du kommer också att ha samarbete med ekonomiteamet inom HiQ koncernen. Checklista för sökande

Vi ser att du är civilekonom eller motsvarande med några års erfarenhet som ekonomiansvarig eller redovisningskonsult som vill arbeta i en dynamisk växande verksamhet. Du har mycket goda kunskaper i Excel och en bonus är om du även kan Visma. 

Som person är du noggrann, strukturerad, proaktiv och självständig. Vidare besitter du en naturlig initiativtagande förmåga samt ett analytiskt förhållningssätt.Detta får du

Vi erbjuder dig en arbetsplats med god stämning och trivsel i ett framgångsrikt företag. På HiQ är det högt i tak, organisationen är platt och vi har roligt i det dagliga arbetet. Du som person är prestigelös, sprider glädje och har en hög energinivå. HiQ styrs och verkar ifrån värderingarna: RESULTAT, ANSVAR, ENKELHET OCH GLÄDJE. Vi söker en person som vill verka utifrån dessa värderingar. Förmåga och intresse att kommunicera med konsulter, chefer och säljare är viktig samt en stark vilja att ge service. 

HiQ - bygger bästa laget

Visionen är att bygga bolaget vi alltid velat jobba i och som kunderna vill jobba med. I Linköping och Norrköping finns vi sedan 2008 med 170 medarbetare och har de senaste åren växt med ca 20-30% per år.

Låter det spännande? Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

203803-linköping

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till