Jobbet Poolia söker för kommande uppdrag; JavaScriptare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Poolia söker för kommande uppdrag; JavaScriptare! publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Vi får kontinuerligt in uppdrag inom frontend, och just specifikt; JavaScriptkunniga sådana! Vår IT-rekryterare träffar ständigt nya innovativa kunder som letar efter duktiga utvecklare, så klicka på ’sök tjänsten’ eller kontakta Agnes Billgren på LinkedIn om du är redo att se dig omkring efter nya möjligheter.

Om tjänsten
Våra uppdragsgivare brukar sätta en viss betoning på ett intresse för UX, eller att du helt enkelt har ett öga för design. Det ligger mest fokus på antingen React eller Angular, men vi tar emot ansökningar med kompetens inom diverse frameworks och har du tidigare erfarenheter av frontend med användandet av språk från .Net (till exempel) så är det självklart meriterande.

Vem är du?
Du som senior har antagligen arbetat ett par år och börjar gå mer mot fullstack. Du har sedan ett tag tillbaka börjat bekanta dig med API:er och pratar obehindrat med kunder, beställare och produktägare. Extra meriterande om du dessutom kört TDD, DevOps, Scrumat, Kanbanat eller varit produktägare själv.

Du som junior har antagligen byggt ett par egna projekt, vare sig det är ett par plugins eller en egen hemsida. Du sätter stor vikt vid att arbeta effektivt (gärna TDD) och känner dig ofta stolt över slutresultatet då det både blir en snygg och ren stack i kombination med en tjusig front!


Om verksamheten
Vi träffar kandidater löpande så skicka in ditt CV eller kontakta Agnes Billgren på Agnes.Billgren@poolia.se eller 0701497873 så träffas vi för en förutsättningslös intervju där vi får lära känna dig och dina färdigheter bättre, sen när väl drömjobbet dyker upp så är det bara ett samtal bort!

Referens

57058

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till