Jobbet Poolia söker, för kommande uppdrag, .Net-utvecklare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Poolia söker, för kommande uppdrag, .Net-utvecklare! publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Vi får kontinuerligt in uppdrag inom utveckling, och det vi (tillsammans med resterande delar av Malmö) ofta söker efter är erfarna .Netutvecklare. Vår IT-rekryterare träffar kontinuerligt nya innovativa företag som ständigt står inför nya utmaningar och som letar efter duktiga och självgående programmerare och tech leads, så klicka på ’sök tjänsten’ eller kontakta Agnes Billgren på LinkedIn om du är redo att se dig omkring efter nya möjligheter!

Om tjänsten
Vi söker dig som är en erfaren (minimum 2 år) .Netutvecklare. C# är självklart i extra fokus, då många av våra kunder efterfrågar just detta programmeringsspråk. I många fall träffar vi samtidigt Javautvecklare i samband med en C#-rekrytering då syntaxerna tenderar att göra inlärningskurvan kortare för en programmerare att gå från det ena till det andra. Om du är en person som helst använder ett av språken och inte det andra, och som du helst inte går ifrån, så markera det i din ansökan.

Vem är du?
Våra konsulter på Poolia tenderar att vara självgående och starka teammedlemmar som drivs antingen av gruppens eller det enskilda resultatet och som hela tiden strävar att bli bättre. Förutom kodälskande programmerare söker vi även ofta efter tech leads, så om du programmerat ett par år och är intresserad av att se till att dina teammedlemmar är lika kunniga och snabba som du, så meddela gärna att du är intresserad av den typen av uppdrag.

Om verksamheten

Vi träffar kandidater löpande så skicka in ditt CV eller kontakta Agnes Billgren på Agnes.Billgren@poolia.se eller 0701497873 så träffas vi för en förutsättningslös intervju där vi får lära känna dig och dina färdigheter bättre, sen när väl drömjobbet dyker upp så är det bara ett samtal bort!


Referens

57059

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till