Jobbet Poolia Linköping satsar och söker nu en Rekryterande Konsultchef har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Poolia Linköping satsar och söker nu en Rekryterande Konsultchef publicerad av Poolia

Full-Time
Linköping

Arbetsbeskrivning


Är du genuint intresserad av att hitta rätt person till rätt plats? Vill du ha roligt på jobbet och vara en del av ett kontor som som satsar framåt? På Poolia arbetar vi med rekrytering och bemanning inom tjänstemannasektorn. Nu söker vi en engagerad, ansvarstagande och affärsfokuserad Rekryterande Konsultchef till vårt kontor i centrala Linköping. Vill du vara med på resan att sätta Poolia på kartan i Östergötland? För att trivas i rollen ser vi att du gillar mötet med människor, är duktig på att driva processer framåt med kvalitet och trivs med att fatta snabba och självständiga beslut. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som Rekryterande Konsultchef i vår bemanningsverksamhet ansvarar du självständigt för hela processen. Du kommer arbeta med att skapa långsiktiga relationer med kund, hitta rätt kandidater till våra rekryterings- och hyruppdrag samt ha personal-, arbetsmiljö- och uppdragsansvar med fokus på att våra konsultuppdrag genomförs på bästa möjliga sätt. Vi arbetar framförallt med uppdrag inom fokusområdena ekonomi, sälj & marknad, teknik, HR och IT. Vi söker dig som är beredd att axla ansvaret av ett självständigt arbete, ofta mot utmanande tidsplaner med kvalité och affären i fokus. Rollen innefattar dagliga kontakter med våra kandidater, konsulter och kunder via telefon, via digitala kanaler och i personliga möten. Du kommer ingå i ett tajt team och arbeta nära Poolia Linköpings kontorschef.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett antal års relevant arbetslivserfarenhet, gärna från konsultbranschen eller i en ledande roll där rekrytering ingått. Det är mycket meriterande om du har lokal förankring i Östergötland. Vi ser gärna att du har en relevant akademisk utbildning inom exempelvis HR, ekonomi eller kommunikation. Har du dessutom kunskaper om arbetsmarknaden och kring våra fokusområden är det meriterande. Du har förmågan att snabbt skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter och förstår vikten av att hantera kandidater, konsulter och personuppgifter på ett respektfullt sätt. För att lyckas i tjänsten krävs det också att du är en trygg person som är lyhörd gentemot andra. Du är van att arbeta självständigt och att själv skapa förutsättningar för att nå uppsatta mål. Eftersom vi arbetar tätt ihop i team är det viktigt att du trivs med att samarbeta och lyckas tillsammans. Du har mycket goda kunskaper i såväl tal och skrift i både svenska och engelska. Detta är sammanfattningsvis ett guldläge för dig som vill arbeta med att bygga starka kundrelationer, matcha kandidater med uppdrag, utveckla konsultaffären och få ta mycket eget ansvar med högt förtroende från din närmsta chef. Du är den som vill växa tillsammans med oss och vill hjälpa våra ambitiösa kunder, kandidater och konsulter till ökade framgångar.

Om verksamheten
Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 30 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.

Referens

57594

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till