Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Poolia Finance söker Researcher jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Poolia Finance söker Researcher på Poolia

Poolia Finance söker Researcher

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Brinner du för att rekrytera? Till vår rekryteringsverksamhet söker vi nu en researcher. Vill du vara en del av ett engagerat och kompetent gäng? Vi på Poolia Finance arbetar med rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi och söker nu vår nästa kollega!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
På Poolia Finance erbjuds du ett omväxlande arbete med snabba beslutsvägar och en atmosfär som andas kreativitet och engagemang. Som researcher arbetar du med kartläggning, search och telefonintervjuer. Du har många olika kontaktytor under en arbetsdag. För att trivas hos oss krävs att du är uthållig, noggrann samt att du gillar mötet med människor. Du kommer att omges av duktiga rekryteringskonsulter och skickliga konsultchefer.

Vem är du?
•  Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
•  Erfarenhet från konsultbranschen är meriterande men inte ett krav
•  Tidigare arbetslivserfarenhet som ekonom är meriterande men inte ett krav
•  Du har en akademisk examen inom ekonomi eller PAO programmet

Vi söker dig som är beredd att axla ansvaret av ett självständigt arbete, ofta mot utmanande tidsplaner med kvalité och affären i fokus. Rollen innebär dagliga kontakter med våra kandidater via telefon och digitala kanaler. Rollen ställer höga krav på flexibilitet, eftersom ingen dag är den andra lik.

Du är organiserad och serviceminded och förstår vikten av att hantera våra kandidater på ett respektfullt sätt. För att lyckas i tjänsten krävs det också att du är en trygg person som har en väl utvecklad förmåga att lyssna. Du är van att arbeta självständigt och att själv skapa dig förutsättningar för att nå målet.

Då du kommer att formulera texter självständigt - i form av annonser, kandidatkommunikation med mera behöver du ha en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig kreativt i tal och skrift.

Om verksamheten
Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 30 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och konsultverksamhet av kvalificerade tjänstemän innebär. Som konsult- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61065